Még okosabb otthonok: összefog a Ring és a Lutron

Kapcsolódó cikkek

Még okosabb otthonok: összefog a Ring és a Lutron

Még okosabb otthonok: összefog a Ring és a Lutron

biztonság

1 perc

Az otthonautomatizálással foglalkozó Lutron intelligens világítórendszerei a közeljövőben már a Ring csengőivel és kameráival is összekapcsolhatók. Hangjelzésre vagy a beállított mozgásérzékelésre az okoslámpák automatikusan felkapcsolódnak.

Az integrációt a Lutron részéről a Caseta, Caseta Pro és RA2 Select rendszerek, míg az Amazon által felvásárolt otthonbiztonsági cég oldaláról az összes okoscsengő és kamera támogatja. Azt, hogy a kellő időben milyen fények aktiválódjanak, a felhasználók maguk határozhatják meg.

Be lehet például úgy állítani a rendszert, hogyha valaki becsönget, vagy a tulajdonos ér haza és közelít a bejárati ajtóhoz, akkor a hozzá közeli fények gyulladjanak fel. Ha pedig a kamera mozgást észlel kívül, érdemes lehet a teraszt vagy a kertet megvilágítani.

Az érzékelők által aktivált fényforrások 15 percen keresztül működnek maximumon, az erősségen és az időtartam hosszán egyelőre nem lehet változtatni.

A két cég eszközeinek összehangolására szeptember 30-tól, a Lutron applikációjának frissítése után lesz lehetőség, számolt be róla a pennsylvaniai társaság.

Forrás: