Hammer Pulse: okosóra extrákkal

Kapcsolódó cikkek

Hammer Pulse: okosóra extrákkal

Hammer Pulse: okosóra extrákkal

egészség

1 perc

Az ázsiai fejlesztéseknél Kína dominál, de az indiai piacon is vannak újdonságok.

Az audiotermékeket és fitneszkarpántokat gyártó szabadidős márka, a Hammer piacra dobta legújabb, Hammer Pulse intelligens karóráját Indiában.

A vállalatnál a megfelelő stílusjegyeket különösen fontosnak tartják, ugyanakkor az aktív életmódot folytatók igényeit is szem előtt tartják. Termékeikben egyesíteni szeretnék a kényelmet, a tartósságot és a teljesítményt.

A Hammer Pulse is főként az edzésekre, sportra koncentrál. Képes folyamatosan monitorozni viselője testhőmérsékletét és eltérés esetén azonnal jelez. A pulzus- és a vérnyomásmérés pedig szintén segítséget jelent azoknak, akik mindig nyomon szeretnék követni teljesítményüket és aktuális állapotukat.

Kijelzőjén a hívás- és üzenetértesítések is megjelennek, de láthatók rajta a közösségi médiához (Facebook) kapcsolódó és egyéb információk is.

Az óra viselője mozgásával szinkronban, rezgéssel tájékoztat a szükséges adatokról, így a felhasználónak egyszerűen csak meg kell emelnie a kezét, ha kíváncsi azokra.

Alváskövető funkciója és többes sport üzemmódja (Multiple Sports Mode) pedig további felhasználást tesz lehetővé. Akkumulátora egy feltöltéssel akár egy teljes heti használatot is bír.

A termék vízálló, illetve képes mérni a megtett lépések számát és távolságot, valamint az elégetett kalória mennyiségét.

A kapcsolódó applikáció révén az eszköz távoli kameravezérlést is lehetővé tesz. Ez azt jelenti, hogy az óra viselője gyakorlatilag a csuklója mozgatásával készíthet képeket.

Az okostelefonhoz történő csatlakozás révén továbbá az aktuális időjárás-előrejelzés is bármikor megtekinthető, illetve a zenelejátszás is egyszerűen megoldható.

Forrás: