Mosolytervezés a legkorszerűbb technológiával

Kapcsolódó cikkek

Mosolytervezés a legkorszerűbb technológiával

Korszerű implantológiai beavatkozás csontpótlás nélkül

egészség

2 perc

A csontpótlásos procedúra egy összetett, komplex kezeléssorozat, amely akár hosszabb ideig is tarthat. Előfordulnak olyan esetek, melyeknél nem javasolt egészségügyi okokból, szerencsére létezik megoldás az efféle helyzetekre is, amellyel akár a teljes fogatlan állcsont is rehabilitálható.

Speciális, költséghatékony implantációs eljárás 

A jó hír, hogy létezik ideális opció azok számára is, akik nem rendelkeznek megfelelő mennyiségű csontszövettel, vagy épp nem javasolt egy komplex csontpótlási procedúra, ez pedig a Halász Klinika All-on-4 kezelése. Ennek a metódusnak a lényege, hogy állcsontonként 4 db speciális implantátum kerül behelyezésre, ezáltal 12 tagú fix híd nyerhető, így jóval költségkímélőbb, gyorsabb módon orvosolható a foghiány problémája. 

Mindez alkalmazható teljes fogatlanság esetén is, az azonnali terheléssel megakadályozható a csontszövet sorvadása. Szintén mellette szól, hogy gyors, akár egy nap alatt elkészülhet, az ideiglenes híd révén pedig kellemetlen átmeneti idővel sem kell számolni. A régóta utált protézis örökre eldobható. Az All-on-4 fogpótlások bőséges kínálata révén számos opció áll rendelkezésünkre. Az alsó állcsont esetében pedig közel 100% az esély, hogy megoldható csontpótlásos beavatkozás nélkül is. 

Az esztétikus, szép eredmény révén garantált a hosszú távú gondtalan mosoly, mely elengedhetetlen a magabiztos mindennapokhoz. 

Milyen előnyökkel számolhatunk az All-on-4 eljárás esetén?

A teljes fogatlan állapot is rehabilitálható általa, költséghatékony módon. 12 fix fog “készíthető” mindössze 4 implantátum segítségével. Megfelelő azoknak is, akik számára nem járható út a csontpótlásos beavatkozás. Az azonnali implantátumok rögtön terhelhetők, ez előnyös az állcsont tekintetében is, hiszen így meggátolható a leépülése. 

A legerősebb érv mellette, hogy akár egy nap leforgása alatt fix híd készülhet, amely leválthatja a gyűlölt protézist. A klinika szakemberei tartós fogpótlásokat kínálnak, melyeknél garantált a 10 éves időtartam, azonban a valós élettartam már inkább 20 évre tehető. A cél pedig idővel az életre szóló megoldások megteremtése.

A teljes fogatlanság rehabilitációja komoly szaktudást, kellő tapasztalatot igényel, emiatt is fontos, hogy az implantológiában jártas szakemberekre essen a választás. Ahogyan az említett klinikán élen járnak az eltávolításukban is, így az sem jelent problémát, ha épp egy máshol készített, félresikerült implantátumtól szeretnénk megszabadulni. 

Tartós fogpótlás profi szakemberekkel

Az All-on-4 fogbeültetéses módszer egyedülálló megoldást kínál mindazoknak, akiknél nem jöhet szóba a csontpótlás, esetleg személyes döntés okán egy kevésbé komplex, gyorsabb opciót keresnek. A szakemberek készséggel segítenek a megfelelő kezelés meghatározásában a legszebb végeredmény érdekében. 

A magabiztos, gondtalan mosoly visszaszerezhető a modern implantológiai eljárásoknak köszönhetően.