Személyre szabott légkondi az Evapolartól

Kapcsolódó cikkek

Személyre szabott légkondi az Evapolartól

Személyre szabott légkondi az Evapolartól

energia

2 perc

Bár most fűtési szezon van, de a klímagyártók természetesen most sem pihennek. Az Evapolar cég új termékével például saját mikroklímát lehet létrehozni.

Legyen szó irodai munkáról vagy az éjszakai alvásról, mindenkinek megvannak a maga preferenciái az ideális hőmérsékletet illetően. Az evaSMART innovatív hűtési funkciójának köszönhetően a gyártó közleménye szerint már a teljesen személyre szabott beállítás is lehetséges. 

A készülék egyelőre csak az Amazon Alexával kompatibilis, de a tervek szerint a jövőbeli szoftverfrissítéseknek köszönhetően a Google Home, az Apple HomeKit és a Samsung SmartThings rendszerekhez is tud majd kapcsolódni.

A berendezést a tervezők a korábbi hasonló termékükhöz érkezett visszajelzések alapján fejlesztették. A cél az volt, hogy még pontosabban lehessen szabályozni az eszköz működését és ezzel a hőmérséklet beállítását.

Az erőteljes hűtési hatékonyság az egyedülállónak számító, szabadalmaztatott ásványi nanorészecskéknek köszönhető, amelyek a készülék belső kazettájában találhatók. A hagyományos, cellulózalapú megoldásokkal szemben az eszköz párologtató párnái százszor több vizet képesek elnyelni. Ez sokkal hatékonyabb hűtési teljesítményt tesz lehetővé, mint a nagyobb párologtató légkondicionáló rendszerek –  és mindez egy kisméretű, hordozható egységben található.

A készülék a 3 az 1-ben funkciójának köszönhetően igény szerint egyszerre hűti, párásítja és tisztítja a levegőt. Az okosfunkciók egyike, hogy a légkondi képes kommunikálni a különféle csatlakoztatott otthoni rendszerekkel. A kapcsolódó telefonos applikációnak köszönhetően a felhasználó egyszerűen szabályozhatja a hűtést és a levegőkeringetést.

A beépített chip jelzi a kazetta töltöttségi szintjét és a csere előtt időben figyelmeztetést küld – egy kazetta 3-6 hónapig használható. A tartály egy feltöltéssel 6-8 órán keresztül képes egyhuzamban működni. A gép legfeljebb 4 négyzetméteren biztosítja a beállított mikroklímát.