Gyártás

Ilyen a modern mezőgazdaság – az M2M itt is segít Több tej, nagyobb húshozam, hatékonyabb takarmányozás, egészségesebb állatok. A gépek közötti kommunikációval többszörösen nyerhetnek az agrárvállalkozások – így például a szarvasmarhatartók is. Egy ír cég a haszonállatok takarmányozására gyárt gépeket, illetve a szakterületükkel kapcsolatban információs szolgáltatást is biztosítanak. https://www.m2mzona.hu/uploads/files/cover_list/284/articles/20140815095342/llattartás_szarvasmarha.jpg

Ilyen a modern mezőgazdaság – az M2M itt is segít

A gépek közötti kommunikációval többszörösen nyerhetnek az agrárvállalkozások – így például a szarvasmarhatartók is. Több tej, nagyobb húshozam, hatékonyabb takarmányozás, egészségesebb állatok – ez mind az M2M-nek (is) köszönhető a Keenan agrárvállalat szerint.
Soha nem látott lehetőséget rejt az M2M és az IoT A Machine-to-Machine és az Internet of Things esetében is a lényeg, hogy adatok áramolnak oda-vissza: a készülékektől az emberekhez, gépekhez, illetve fordítva.

Soha nem látott lehetőséget rejt az M2M és az IoT

A Machine-to-Machine és az Internet of Things esetében is a lényeg, hogy adatok áramolnak oda-vissza: a készülékektől az emberekhez, gépekhez, illetve fordítva.
Bluetooth is segíthet a gyógyulásban A 2net Hub összekapcsolja a betegeket az orvosokkal, és egyidejűleg szolgáltat adatokat két gép, vagyis ezáltal két ember között. https://www.m2mzona.hu/uploads/files/cover_list/225/articles/20140624044234/13_qualcomm.jpg

Bluetooth is segíthet a gyógyulásban

A 2net Hub az egyik első olyan önálló egység, amely összekapcsolja a betegeket az orvosaikkal, és egyidejűleg szolgáltat adatokat két gép, vagyis ezáltal két ember között.
Oldal 48 / 48