Csúcstechnológiás ipari mosoda épül Pusztaszabolcson

Kapcsolódó cikkek

Csúcstechnológiás ipari mosoda épül Pusztaszabolcson

Csúcstechnológiás okosmosoda épül Pusztaszabolcson

gyártás

1 perc

A több mint 800 millió forintos ipari beruházás-fejlesztés elsősorban a szállodaiparra építő mosodai szolgáltatásra fókuszál. Az üzem indulását idén áprilisra tervezik.

A beruházás és a későbbi üzemeltetés szorosan kötődik az eddig Budapest hetedik kerületében működő, havi tíz tonnás 4 és 5 csillagos szállodai, illetve lakossági igényt kiszolgáló Hiwash Mosoda- és Tisztítóhoz – tudta meg a figyelo.hu.

A Pusztaszabolcson épülő ipari mosoda a beruházás első szakaszában havi 150 tonna textíliát lesz képes megtisztítani, a nyár elejére befejeződő fejlesztésnek köszönhetően pedig csaknem 260 tonnát.

A különböző textíliákat a legkorszerűbb chipes rendszerben tartják majd nyilván. Az okoseszközök a mosodai nyilvántartásban, valamint a partnerek felé való elszámolásban is segítenek, de az adott hotel maga is naprakész készletinformációt tarthat fenn általa.

A Velencei-tó mellett fekvő település 50-50 kilométerre helyezkedik el Budapesttől és a Balatontól is, így az okosmosoda egyaránt ki tudja szolgálni a fővárosi szállodákat és a Balaton térségét is. Sőt, az M6-os autópályán keresztül Pécs és környéke ugyancsak könnyen elérhető innen.

Fotó: az Amerikában és Ázsiában piacvezető Alliance Group Ltd. gépei érkeznek a Fejér megyei üzembe.