Együttműködés a digitalizációért

Együttműködés a digitalizációért

Együttműködés a digitalizációért

gyártás

1 perc

A nemzetközi IT-szolgáltató Qualysoft Zrt. kisebbségi tulajdont szerzett az Arteries Studio Kft.-ben.

Az Európa-szerte hét országban jelenlévő Qualysoft 25 százalékos tulajdont szerzett az okostelefonos applikációkra, a Dolgok Internete (IoT) és ipar 4.0 megoldásokra, valamint mesterséges intelligenciára specializálódott Arteries Kft.-ben. Előbbi a megállapodás révén biztosítja további növekedését, míg utóbbi még szélesebb körhöz juttathatja el kreatív megoldásait. 

„Az Arteries az olyan modern technológiák szakértője, mint például a kiterjesztett valóság, mobilfizetési rendszerek, okosórák, okosszemüvegek és drónok. Kreatív munkastílusuk és megoldásaik nagyszerűen kiegészítik a Qualysoft digitalizációs és ügyfélélmény-menedzsment portfólióját” – mondta Simon Tamás, a Qualysoft egyik alapító tulajdonosa. 

Az Arteries csapata fejlesztette például a Gránit Bank érintés nélküli fizetési megoldását a MasterCarddal együttműködve, szállítottak innovatív megoldásokat a Budapesti Közlekedési Központnak (BKK), de közleményben kiemelték a Google Glass-ra fejlesztett vállalatirányítási megoldásaikat is, amelyet hatalmas amerikai raktárak, például a digitális oktatási szolgáltató Benchmark Education számára készítettek. 

„Vállalatunk tevékenységének gerincét a nemzetközi és hazai ügyfelek számára fejlesztett webalapú alkalmazások adják. Bízunk abban, hogy a Qualysoft nemzetközi értékesítési tapasztalata megkönnyíti az új megoldások népszerűsítését és terjesztését” – mondta Németh Gábor, az Arteries ügyvezetője.