Együttműködik a Deloitte és az Apple

Együttműködik a Deloitte és az Apple

Együttműködik a Deloitte és az Apple

gyártás

1 perc

A nemzetközi tanácsadó cég ötezer stratégiai tanácsadóból álló, Apple-specializált csapattal támogatja a vállalatok digitális átalakulásának és folyamat-optimalizálásának felgyorsítását.

A mobilos felhasználói élményben (mobile experience) élenjáró Apple és a digitális stratégiai tanácsadás szakértője, a Deloitte integrált konzultációs üzletága stratégiai megállapodást írt alá. Ez alapján közösen dolgoznak egy új technológiai szolgáltatás, az EnterpriseNext fejlesztésén és megvalósításán. 

A szolgáltatás célja, hogy az ügyfeleknek teljes mértékben segítsen kihasználni az iOS hardveres és szoftveres ökoszisztéma szolgáltatásait a munkahelyeken. Ennek köszönhetően ezek a vállalatok gyorsan és egyszerűen maximalizálhatják majd az iOS platform hatékony használatát, az iPhone-ok és iPadek nagy teljesítményével, felhasználóbarát interfészével és magas fokú biztonsági attribútumaival együtt. 

„A Deloitte-nál jelenleg több mint 100 ezer iOS-alapú eszközt használnak, amelyeken mintegy 75 saját fejlesztésű, személyre szabott alkalmazás fut. Mostantól minden vállalat számára elérhetővé válik az átfogó szakértelem és tanácsadási potenciál. Így jóval többet tudnak kihozni a hagyományos munkahelyi kereteken kívül dolgozó, de a technológia által összekapcsolt munkaerőből, valamint a mobil megoldásokkal továbbfejlesztett digitális üzletvitelből is” – hangsúlyozta Punit Renjen, a Deloitte Global vezérigazgatója.