Mosógép extrákkal

Mosógép extrákkal

Mosógép extrákkal

gyártás

1 perc

A Samsung új elöltöltős mosógépével program közben is hozzáadható ruha a mosáshoz, de okosfunkciókkal is segít a készülék a házimunkában.

A vállalat kutatásából kiderül, hogy az európai vásárlók csaknem 90%-ával fordult elő, hogy a program elindítása után szeretett volna további darabokat a mosáshoz adni, azonban ez a kontinensen elterjedt elöltöltős gépeknél nem a legegyszerűbb művelet, mivel az ajtók csak alacsony vízszint mellett nyithatóak.

A felhasználók több mint fele tart attól, hogy a víz ilyenkor kifolyik, sőt a mosógép is elromolhat. A Samsung erre a bosszantó problémára ad egyedi megoldást a WW8500 AddWash mosógépével.

A berendezés extra ajtóval rendelkezik, amely a főajtó felső részén helyezkedik el, és lehetővé teszi a mosás közbeni kinyitást – bárhol is tartson éppen a program.

A felokosított gép

A készülék okosfunkciók egész sorával érkezik, amelyek androidos és iOS-alapú mobiltelefonokon is működnek. Ezek segítségével nem csupán a mosási program állapota ellenőrizhető, de olyan opciót is biztosít, amely az egyes mosási ciklusok kezdete előtt küld értesítést. Például, ha a program vége felé szeretne hozzáadni pár kényesebb ruhát a mosáshoz, akkor a gép erről időben értesíti a mobilján.