Testreszabott feladatkiosztás az emeléstechnikában

Kapcsolódó cikkek

Testreszabott feladatkiosztás az emeléstechnikában

Testreszabott feladatkiosztás az emeléstechnikában

gyártás

1 perc

Kifejezetten a szektor igényeire szabott, vállalatirányítási rendszerrel összehangolt alkalmazást mutatott be egy hazai telematikai cég az INSIDE ITB 2017 szakmai nap keretein belül.

Korunk felgyorsult üzleti világában mind egyre nagyobb szükséglet mutatkozik a széles körben felhasználható, de egyéni igényekre szabott, okostelefonról és egyéb okoseszközről is kezelhető feladatkiosztó rendszerekre. Az effajta hálózatba kapcsolt megoldások képesek minden vállalatnál jelentősen lerövidíteni az egyes projektek sikeres végrehajtásának életciklusát, és megkönnyíteni a feladat végrehajtásában segédkező munkatársak közötti kommunikációt is. 

Hogyan lesz hatékonyabb a jövő munkahelye?

Az INSIDE ITB 2017 szakmai napon az IT Business Award 2017 „Termékfejlesztés” szekciójának zsűrije a kiemelkedő ICT-megoldások között tartotta számon azt az Android-rendszeren alapuló feladatkiosztó megoldást, amely alkalmazásával terepre kihelyezhetővé válnak az eddig irodához kötött feladatok is.

Az i-Cell Kft. egyedi fejlesztésének köszönhetően az egyes megbízások aktuális fázisait a felhasználók jól elkülöníthetően, letisztultan, egyetlen felületen követhetik nyomon. Az adatok a rendszerintegrációnak köszönhetően pedig azonnal megjelennek az adott társaság vállalatirányítási rendszerében is.

„Az emeléstechnikában élen járó MegaKrán Kft.-vel szorosan együttműködve dolgoztuk ki a cég vállalatirányítási rendszerébe integrált fejlesztést. Ennek eredményeképpen egy olyan komplex applikáció született, amely nemcsak a feladatok ütemezésében, delegálásában és ezek végrehajtásának pontos végigkövetésében, adminisztrálásában segít, hanem a munkafolyamatok személyhez rendelését, a feladatkörök áttekintését és a távoli elérést is lehetővé teszi” – hangsúlyozta Farkas Károly, az i-Cell Kft. operatív igazgatója.