Újabb IoT-platform a piacon

Kapcsolódó cikkek

Újabb IoT-platform a piacon

Újabb IoT-platform a piacon

gyártás

1 perc

Nyilvánosan is elérhetővé vált a Microsoft IoT Central platformja, amelyet a tavaszi hannoveri szakvásáron mutattak be először a nagyközönségnek.

Ez a vállalat első olyan átfogó szolgáltatott szoftvere (Software-as-a-Service, azaz SaaS megoldás), amely dedikált felhőalapú technológiai platform nélkül teszi lehetővé az intelligens, világhálóra csatlakozó eszközök egyszerű összekapcsolását, felügyeletét és kezelését.

Új üzleti modellek a Dolgok Internete korábanNincs szükség robusztus, vállalati szintű IoT-megoldások kidolgozására és telepítésére. A szolgáltatás egyszerű és átfogó árképzéssel könnyíti meg a biztonságos Internet of Things környezet létrehozását, miközben a szükséges hozzáférési jogosultságok menedzseléséhez az iparág vezető adatvédelmi szabványait és technológiáit használja fel.

Ezzel a végponttól végpontig terjedő, beépített biztonsági funkciókkal felvértezett megoldással másodpercek alatt csatlakoztathatók az intelligens készülékek.

A Microsoft IoT Central skálázhatóvá teszi az adott okosmegoldást, az igények bővíthetők, függetlenül attól, hogy csak néhány vagy több tízezer okoskészüléket kapcsolnak össze rajta. A testre szabhatóságot tovább erősíti, hogy a szoftver az Azure IoT szolgáltatott platformmal (PaaS, Platform-as-a-Service) közösen is elérhető lesz.