Tudjon meg még többet az ipari IoT-ről!

Kapcsolódó cikkek

Tudjon meg még többet az ipari IoT-ről!

Tudjon meg még többet az ipari IoT-ről!

IoT Podcast

1 perc

November 21-én a Com-Forth Kft. szervezésében konferenciát tartanak az ipar digitalizációja és a biztonság témakörében.

A teljes adást itt hallgathatja meg:

Hiánypótló a rendezvény, hiszen egyre több helyen jelenik meg az új technológia a gyártásban, egy esetleges rosszindulatú hacker pedig komoly károkat okozhat.

Az IoT Zóna vendége: Kocsis Tamás kibervédelmi szakértő, aki meglepő dolgokat mesélt a jelenlegi gyakorlatról. Hallgassa meg a Trend FM-en elhangzott beszélgetést! Ha inkább elolvasná az interjút, akkor ide kattintson!

30 év az ipari informatika jegyében

A szakmai napot szervező Com-Forth Kft.-t 1988-ban alapították. A magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás  innovatív ipari informatikai megoldásaival az évek során több száz gyártó és egyéb vállalatnak segített, hogy hatékonyabbá tudják tenni a termelésüket, a gépek és berendezések közötti kommunikációt.

A november 21-én megrendezésre kerülő szakmai napon bemutatják az ipari Dolgok Internete (Internet of Things) legnagyobb veszélyeit. Megmutatják, hogyan óvhatják meg a cégek üzemi és ipari hálózataikat, emellett élő demóval és eddig megvalósult projektekkel is készülnek a szervezők a témában.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!  A szakmai nap helyszíne: La Vida Duna Rendezvényház (1135 Budapest, Dunavirág u. 2.).