A Csillagok háborúja már a konyhában is zajlik

A Csillagok háborúja már a konyhában is zajlik

A Csillagok háborúja már a konyhában is zajlik

kereskedelem

2 perc

A Star Wars: The Rise of Skywalker, az ikonikus sorozat befejező(nek mondott), magyarul Skywalker kora alcímmel futó filmje hamarosan a mozikba kerül. Erre reagálva termékek özöne árasztja el az internetes boltokat.

Ebbe a vonulatba illeszkednek az amerikai Williams Sonomának az Istant Pot kanadai céggel közösen piacra dobott, Star Wars kinézetű okosedényei.

A kollekcióban az 5,6 literes, 100 dolláros R2-D2, rohamosztagos- vagy Darth Vader dizájnos modellek mellett 80 dollárért kapható az alig háromliteres BB-8 is, míg a 7,5 literes Csubakka edényért 120 dollárt kér az amerikai e-kereskedő.

A hagyományos Instant Pot-okhoz hasonlóan ezek is tudnak kuktaként funkcionálni, képesek a lassú főzésre, párolnak, gőzölnek, melegen tartják az ételt, rizst főznek vagy a megfelelő program kiválasztásával akár joghurtot vagy sajttortát is készítenek.

A modellek mindegyikéhez a filmhez kapcsolódó receptek is járnak. Olyanok, mint például Darth Vader marhapörköltje, töltött tojás sötét oldal módra vagy a Csubakka-féle chili.

Az Instant Pot Smart Wi-Fi a gyártó egyetlen világhálóra csatlakoztatott modellje. A wifis fazék képes csatlakozni a kapcsolódó Instant Pot alkalmazáshoz, és a felhasználó az appon keresztül is irányíthatja azt.

Természetesen a karácsony – és az új film bemutatója – közeledtével nemcsak főzőedényekkel rukkolt elő a jogokat birtokló Williams Sonoma. Egy exkluzív társulás eredményeként megjelent a Le Creuset öntöttvas edények tematikus vonala is olyan darabokkal, mint a Han Solo pecsenyesütő edény és a Millenium Falcon alátét. A „Birodalom legsármosabb csempészét” formázó tálért 450 dollárt kell kifizetni, a hozzá illő tartóért pedig húszat.

Ha valaki a sötét oldalnak szurkol, használhat főgonosz formájú kerek főzőalkalmatosságot mindössze 395 dollárért, amit a Halálcsillag alátéten helyezhet az asztalra. Aki a súlyos fazekakat túl nehéznek találja, válogathat a kiborgokat mintázó mini verziókból. R2-D2, C-3PO és BB-8 már 30 dollárért megvásárolható. A pitesütés szerelmesei a felesleges gőz kiengedésére pedig beszerezhetik a 25 dolláros Porg Pie Bird madárt formázó eszközt is.

Forrás: