A séf ajánlata gombnyomásra – Étteremautomata nyílt Bécsben

Kapcsolódó cikkek

A séf ajánlata gombnyomásra – Étteremautomata nyílt Bécsben

A séf ajánlata gombnyomásra – Étteremautomata nyílt Bécsben

kereskedelem

1 perc

Mostantól a bécsiek a nap bármely szakában, várakozás nélkül juthatnak minőségi vendéglői ételhez az osztrák főváros első étteremautomatájából, a Foodie Fridge-ből.

A Taborstraße 15. szám alatt, Leopoldstadtban nyílt meg az automatizált vendéglátóhely. A kínálatban mintegy háromszáz thai, spanyol, olasz és osztrák étel, desszertek és italok, valamint komplett menük találhatók – írta a Turizmus.com.

Az ételeket profi szakácsok készítik el, a fogásokat behűtik, így 3-4 napig fogyaszthatóak maradnak, és a vevőknek csak fel kell melegíteniük őket otthon.

A kínálatot egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével lehet könnyen áttekinteni, és aki biztosra akar menni, az le is foglalhatja a választott ennivalót. Fizetni a helyszínen bankkártyával vagy előre a mobilalkalmazással lehet.

Alexander Billasch, a Foodie Fridge alapítója elmondta: az étteremautomatához az adta az ötletet, hogy ő maga is sokat van úton, és megunta a hamburgert és a hotdogot. Helyette könnyű, egészséges, minőségi ételeket szeretett volna enni – a nap bármely szakában.