Az intelligens bicikli mobilon jelez, ha ellopják! A FlyKly Smart Wheel ajánlásokat is ad a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legszebb útvonalakra. A speciális biciklikerék okostelefonos alkalmazással kontrollálható: olyan teljesítmények is mérhetőek, mint hogy a kerékpáros mennyivel csökkentette ökológiai lábnyomát. https://www.m2mzona.hu/uploads/files/cover_home/325/articles/20140902205924/kerekparosok.jpg

Az intelligens bicikli mobilon jelez, ha ellopják!

2014. szeptember 2. 20:40
6'
A FlyKly ajánlásokat is ad a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legszebb útvonalakra.

FlyKly Smart Wheel néven szerezhető be az az okos biciklikerék, amely megkönnyíti a hagyományos kerékpáros közlekedést. Az ultrakönnyű, motorral felszerelt FlyKly akkor aktiválódik, amikor használója elkezdi tekerni a biciklit. Működésének befejezése ugyancsak a kerékpároson múlik, ha ugyanis abbamarad a hajtás, az eszköz is leáll.

Az M2M-alapú fejlesztés képes megtanulni használójának napi rutinját, de ajánlásokat is ad a leggyorsabb vagy éppen a legbiztonságosabb útvonalakra.

A kerék egy okostelefonos alkalmazással kontrollálható: olyan teljesítmények is mérhetőek, mint hogy az adott kerékpáros mennyivel csökkentette ökológiai lábnyomát.


 
Ha esetleg ellopnák a FlyKly-os biciklit, akkor a kerék a GPS-követő rendszer segítségével azonnal figyelmeztető üzenetet küld a tulajdonosnak. A fejlesztés univerzális jellege ugyancsak előnyös, a legtöbb biciklire ugyanis egyszerűen felszerelhető.

A New Yorkban alapított cég kiegészítőként okos lámpát is ajánl, amely tekerés közben telefontartóként és töltőként is működik.

A figyelmébe ajánljuk:

Ezek Európa „legokosabb” városai

Cikksorozatunkban bemutatjuk, mely települések tartják fontosnak az innovációt és a fenntartható fejlődést, majd az utolsó részben az öreg kontinens „legokosabb” M2M-fővárosát is megismerheti.
Olvasson még a témában:

Az Amazon már teszteli a jövő boltját

Néhány hete Seattle-ben nyitotta meg az online kereskedőóriás a futurisztikus technológiákkal felszerelt üzletét, ahol bevásárlókosárra és pénztárgépre sincs szükség.