Az intelligens bicikli mobilon jelez, ha ellopják!

Az intelligens bicikli mobilon jelez, ha ellopják!

Az intelligens bicikli mobilon jelez, ha ellopják!

kereskedelem

6 perc

A FlyKly ajánlásokat is ad a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legszebb útvonalakra.

FlyKly Smart Wheel néven szerezhető be az az okos biciklikerék, amely megkönnyíti a hagyományos kerékpáros közlekedést. Az ultrakönnyű, motorral felszerelt FlyKly akkor aktiválódik, amikor használója elkezdi tekerni a biciklit. Működésének befejezése ugyancsak a kerékpároson múlik, ha ugyanis abbamarad a hajtás, az eszköz is leáll.

Az M2M-alapú fejlesztés képes megtanulni használójának napi rutinját, de ajánlásokat is ad a leggyorsabb vagy éppen a legbiztonságosabb útvonalakra.

A kerék egy okostelefonos alkalmazással kontrollálható: olyan teljesítmények is mérhetőek, mint hogy az adott kerékpáros mennyivel csökkentette ökológiai lábnyomát.


 
Ha esetleg ellopnák a FlyKly-os biciklit, akkor a kerék a GPS-követő rendszer segítségével azonnal figyelmeztető üzenetet küld a tulajdonosnak. A fejlesztés univerzális jellege ugyancsak előnyös, a legtöbb biciklire ugyanis egyszerűen felszerelhető.

A New Yorkban alapított cég kiegészítőként okos lámpát is ajánl, amely tekerés közben telefontartóként és töltőként is működik.