Flexibilis kijelzők dobják fel a Louis Vuitton táskáit

Flexibilis kijelzők dobják fel a Louis Vuitton táskáit

Flexibilis kijelzők dobják fel a Louis Vuitton táskáit

kereskedelem

1 perc

Az újragondolt kézitáskákat a divatcég az okostelefon kiterjesztésének szánja.

A Canvas of the Future fantázianévű sorozaton a Royole 1920 x 1440 felbontású AMOLED kijelzői kapnak helyet. A tervek szerint változattól függően oldalanként egy vagy akár két képernyő is.

A különleges divatbemutatót a New York-i JFK repülőtér kifutópályáin tartották. A Cruise 2020 elnevezésű rendezvényen debütált darabokon a vendégek különböző színes városi képeket láthattak. Az egyik Instagramra posztolt videón viszont az egyik táskán már legördülő internetes böngésző látszott – számolt be róla az Engadget.

A Louis Vuitton nyilatkozata szerint a divatcikket kifejezetten funkcionálisra tervezték, az okostelefonok kiterjesztésének szánják.

Bár a Royole FlexPal technikailag a világ első hajlítható okostelefonja, mégsem lehet róla sokat hallani. Vlad Savov, a the Verge főszerkesztője úgy nyilatkozott róla az idei CES-en, hogy a készülék, leginkább rossz minőségének és a használata közben előkerült szoftverhibáknak köszönhetően. „elbűvölően szörnyű”.

Nem ez az első eset, hogy egy társaság – például a POP-I – képernyős táskát dob piacra, és a Royole is lépett már meg hasonlót. Igaz, csak prototípusként mutattak be még év elején egy pénztárcát. Az említett cégek közül a Louis Vuitton az egyetlen, amelynek esélye van olyan árat kérni termékéért, amely legalábbis fedezi egy ilyen fejlett technológia beépítését.