Milyen eljegyzésigyűrű-fazonok léteznek?

Milyen eljegyzésigyűrű-fazonok léteznek?

Milyen eljegyzésigyűrű-fazonok léteznek?

kereskedelem

1 perc

Az eljegyzési gyűrűk egyik legmeghatározóbb jellemzője a fazon. A klasszikusok közül a legszélesebb körben használtak a következők: soliter, band rings, egy nagyobb és több kisebb követ tartalmazók, illetve a teljesen egyedi tervezésűek.

Nézzük az eljegyzésigyűrű-fazonokat részletesen

Az Ékszerpalota eljegyzési gyűrű kínálatában is elérhető soliter fazon az egyik legnépszerűbb, mivel letisztult és elegáns. Egyetlen, nagy gyémántot tartalmaz, amely a gyűrű közepén található. Előnye, hogy a gyémántot szépen kiemeli, így a gyűrű igazán ragyogó és csillogó lesz. A gyémánt lehet kör, csepp vagy négyzet alakú. Visszafogott hölgyek számára ez a legjobb választás.

Egy kő és több kicsi: ebben a fazonban több drágakő is bele van foglalva a gyűrűbe. A középső kő nagyobb, a szélsők pedig kisebbek. Nagyon látványos ékszerek, melyekben a középen lévő drágakövet sok kicsi veszi körül. Nagyon jól mutat, ha a középső drágakő színes gyémánt vagy drágakő: zafír, rubin, smaragd. Ha szívünk hölgye szereti a mutatósabb darabokat, emellett érdemes letenni a voksunkat.

A band ring, más néven körbeköves fazon egy nagyon közkedvelt kategória. Általában vékonyabb gyűrűkről van szó egy sorban foglalt kövekkel, akár teljesen körbe a gyűrű teljes kerületén, vagy csak egy részén. A kis kövek gyűrűbe foglalása is különféle lehet. Nagyon népszerű eljegyzési gyűrűként, kiegészítőként, és sok hölgy választja magának karikagyűrűként is.

Egyedi tervezésű gyűrűk 

Az Ékszerpalota profi ékszertervező szoftvereivel, 3D-s nyomtatási technikájával és ékszerészeik segítségével bármilyen egyedi ékszert el tudnak készíteni, akár hozott rajz, elképzelés alapján. Üzletükben személyesen egyeztethetsz ékszertervezőikkel.

A gyűrű anyaga is teljesen személyre szabható. Pénztárcánktól és elképzeléseinktől függően választhatjuk az arany különböző változatait, ezüstöt vagy akár egészen extrém anyagokból, például valamilyen ásványból is készülhet.

A tökéletes méret megtalálásához a legegyszerűbb, ha a vőlegény megméri szíve választottja valamely gyűrűjének kerületét, így nem leplezi le terveit. 

Végül, mindig az a fontos, hogy a kiválasztott fazon illeszkedjen a menyasszony ízléséhez és életstílusához, és hogy a gyűrűt szívesen viselje egész élete során. A választás a fazonok közül nagymértékben függ a személyes ízléstől és a gyémánt méretétől, hiszen nem minden méretű gyémánt kombinálható jól más díszítésekkel. 

Legyen az klasszikus és visszafogott, vagy modern és egyedi, az eljegyzési gyűrű fazonja kifejezi az örök szerelmet és hűséget. Az eljegyzési gyűrű választása örök emlék marad, ezért fontos, hogy a kiválasztott gyűrű megfeleljen a te és a partnered ízlésének és elképzeléseinek.