Ebben a szegmensben is fontos a prémium kategória

Kapcsolódó cikkek

Ebben a szegmensben is fontos a prémium kategória

Nem csak orosz földön „teremnek” jó vodkák! De nem ám!

kereskedelem

2 perc

Amikor az ember alkoholos italt vásárol, akkor igyekszik jó minőségű darabokat választani, hogy az ünnep tényleg ünnep legyen. A prémium színvonalat biztosító termékek körében kiemelt szerepet kap a vodka, s meglepő lehet, de most nem az orosz vodkáról beszélek.

A következő cikkben most elhoztuk a legkülönlegesebb ízvilággal rendelkező minőségi italokat, amelyek nem, nem orosz földön születtek!

Miért gondolja azt mindenki, hogy a jó vodka csak orosz lehet?

Az orosz vodkát a világ minden táján ismerik, amely érthető is, tekintve, hogy számos ütős itallal találkozhat az ember ezen a vidéken. Ám nem szabad a többi márka értékét sem figyelmen kívül hagyni, mert bármilyen hihetetlennek is tűnik, más országok is készítenek különösen finom vodkát. Erre a Prémium Italnagykereskedés Online vodka kínálata a bizonyíték. 

A legtöbb ember sajnos a saját elképzeléseinek a rabja, különösen igaz ez az italokra. Míg vannak, akik egy-egy konkrét márka hívei, addig mások inkább az eredetből vonnak le elhamarkodott következtetéseket. A vodka esetében például tudjuk, hogy az emberek azt gondolják, hogy csak az orosz vodka a jó. Biztos? Tényleg? Akinek ez a véleménye, az még nem kóstolt francia vodkát.

A Grey Goose vodkák csodálatos világa 

A franciák a borok és pezsgők területén erősek. De nem csak ezeken a területeken! A Grey Goose vodka az 1990-es években jelent meg, s a fantasztikus ital elsődleges célcsoportja a tehetősebb polgárok csoportja volt, azon belül is a fiatalabb korosztály kedvencének számított. 

A márkaépítés tudatosan zajlott, hiszen már a gyártás előtt gondos előkészületeket tettek az exkluzivitás bevezetésére. A gyártás titkos folyamatai, a komoly minőségbiztosítási rendszer és a stabil háttér már eleve sajátos birodalmat hozott létre, ám a frappáns marketingre egyaránt odafigyelt a márka. Az eleganciát sugalló reklámok mellett még arra is odafigyeltek a gyártók, hogy igényes fadobozokban szállítsák, plusz az árak sem éppen a kezdő kategóriát jelképezték. 

A legfinomabb Grey Goose vodkák, amelyeket érdemes megkóstolni

A legkedveltebb termék az Original, ami egy klasszikus francia vodka. A legjobb minőségű búzából és forrásvízből készült, ráadásul 5 alkalommal is átesett a desztilláció folyamatán. Mindez azt eredményezte, hogy 1988-ban elnyerte a világ legfinomabb vodkája címet is. Az ízvilága egyedi és utánozhatatlan. Enyhén édes zamata, különleges karaktere megismételhetetlen, egyik vodka sem hasonlítható hozzá. 

Arról nem is beszélve, hogy az ízesített változatokat kedvelő személyek szintén megtalálják a kínálatban, amit keresnek, hiszen a Grey Goose citrom például egy remek választás lehet. 

Egyszer kell megkóstolnunk egy ilyen klasszikus francia vodkát és rájövünk, nem csak orosz földön készítenek minőségi italokat. A Grey Goose valamennyi különleges alkalomhoz illik, szóval bátran próbáljuk ki legtöbb változatát!