Repülési tipp: utazótáska helyett ezt vigye magával!

Repülési tipp: utazótáska helyett ezt vigye magával!

Repülési tipp: utazótáska helyett ezt vigye magával!

kereskedelem

2 perc

A Baubax utazókabát praktikus zsebeivel és kiegészítőivel nemcsak melegíti viselőjét, hanem kiválthatja a kisebb utazótáskákat is.

A Kickstarter rengeteg olyan fejlesztőcsapatnak segített már befutni, akik egyszerű hétköznapi eszközökben láttak meg új funkciókat. Jó példa erre a Baubax névre hallgató „okoskabát”, amely speciális zsebeinek és rejtett tartozékainak köszönhetően messze többet tud, mint a hagyományos dzsekik. 

Tökéletes útitárs

A kabátot elsősorban azok számára tervezték, akik gyakran utaznak – nagyobb távolságokra vagy akár egy másik földrészre. A kényelmes, könnyen elérhető zsebekben praktikusan elrakható például a tablet, az okostelefon, a fülhallgató vagy az igazolványok.

Ezen túl beépített kesztyű található a kabát ujjaiban, de ha ez nem lenne elég, az oldalzsebek is többrétegűek, hogy viselője úgy is melegíthesse a kezét. Ha aludni szeretne, akkor ebben segít a beépített, két másodperc alatt felfújható (és leereszthető) nyakpárna, valamint a kapucniba varrt szemtakaró.

A repülés közbeni munka kényelmét egy italtartó zseb és egy, a cipzárból előhúzható kétfunkciós (papíron és érintőképernyőn is használható) toll szolgálja.

Kényelem és stílus

A kabát négy, különböző életstílusokhoz szánt fazonban érkezik: egy gyapjúval bélelt meleg dzseki, egy vízálló széldzseki, egy elegáns, gyűrődésmentes blézer és egy kényelmes pamutpulóver közül választhatnak a vásárlók.

A fazonoktól függően levehető róla a kapucni, a nyakpárna, így például a blézer a kiegészítőivel együtt kényelmes, praktikus viselet lehet a repülőn, de könnyen elegáns irodai ruhává is válhat.

No.1.

A kabát minden idők legsikeresebb ruházati kampányát tudhatja magáénak a Kickstarteren, de a teljes összesítésben is eddig a negyedik legsikeresebb kampánynak bizonyultak, hiszen tervezői összesen 9,2 millió(!) dollárt szedtek össze a kezdeti 20 000 dolláros cél helyett.

A termék tehát biztosan a boltok polcaira kerül, előreláthatólag 2015 novemberében kezdődnek meg a kiszállítások. A közösségi kampány sikerét látva nem lenne meglepő, ha a következő kabátban már különböző szenzorok is helyet kapnának, így méltán gyarapíthatná a valóban okosruházatok sorát.