Hasznos tippek a szépségápoláshoz

Kapcsolódó cikkek

Hasznos tippek a szépségápoláshoz

Tudtad, hogy nem mindegy, hogyan használod a szemöldökcsipeszt?

kereskedelem

2 perc

A szemöldökcsipeszről mindenkinek a nemkívánatos, kiálló szőrszálak jutnak az eszébe. Az eszköz használata nagyon egyszerű, csak a kezünkbe vesszük és kihúzzuk a zavaró szálakat. Legalábbis mi ezt gondoljuk, hogy csupán ennyiről van szó. De mi lenne, ha azt mondanám, hogy nem mindegy, hogyan használjuk az ilyen egyszerű eszközöket?

A következő cikkben most megtudhatod, hogyan bánhatsz a szemöldökcsipesszel úgy, mint egy profi kozmetikus. 

A szemöldökcsipesz sok esetben bevethető

A szemöldökcsipesz a nők életében egy olyan eszköz, aminek mindig a közelben kell lennie. Vannak, akik a táskájukban tartják, biztos ami biztos alapon. A Kések Ollók Webáruház kozmetikai csipeszei között sok-sok minőségi darabbal találkozhatunk, amelyek éppen alkalmasak erre a célra. De pontosan mire használhatjuk őket?

Természetesen a szemöldök szedésére, de nemcsak ezen a területen vethető be ez az aprócska eszköz, ugyanis az arcon, a karon, a bikinivonalon egyaránt nagy hasznát vesszük. A kiálló szőrszálakat a rémálom kategóriába soroljuk, a nők számára nincs ennél bosszantóbb dolog a világon. Akadnak olyanok is, akik a szőrtelenítést követő korrekciózásra használják a csipeszt. 

Az sem mindegy, milyen minőségű eszközzel dolgozunk!

A kozmetikai csipesz elég kicsi eszköz, ezért valamiért azt gondoljuk, ebben a kategóriában tényleg mindegy, milyen terméket választunk. Ez bizony nem így van!

A hajlékony szerkezetű darabokat könnyű összenyomni, ezért ezek feltételezhetően nem olyan masszívak. A pihe szőrszálakkal ugyan elbánnak, de az erősebb szálak már kifognak rajtuk. 

A másik lényeges szempont az íveltség. A szőrszálak ugyanis nem függőlegesen állnak kifelé, hanem egy kicsit oldalra dőlnek. Az ívelt csipeszt viszont kényelmesen tarthatjuk a kezünkben, ráadásul a munka is egyszerűbb vele. 

Az egyenes csipesztől, az ívelt termékkel ellentétben, nem látjuk tisztán a tükörképet, de ha máson használjuk, akkor ez is jó lehet.

NN-Knives, egy megbízható márka a kozmetikai piacon 

Az NN-Knives neve nem feltétlenül a kozmetikai ipar világához köthető, sokkal inkább a fém eszközökkel hozhatjuk összefügésbe, de kozmetikai csipeszei legalább olyan jó minőségűek, mint mondjuk a bicskái. 

A minőség oké, de milyen legyen a csipesz feje? A lekerekített darab a kicsi, szemmel alig látható szőrszálak esetében hasznosítható. Belső éle is van, de nem sérthetjük meg magunkat vele. A hegyes fejjel rendelkező termék a precíz munkát teszi lehetővé. A kicsi szőrszálakkal ugyanúgy elbánik, de ezt már egy kicsit óvatosabban kell forgatni.

A minőségi kozmetikai eszköz rozsdamentes acélból készül, a felülete csúszásmentes. Pont, mint az NN-Knives termékei, amelyek képesek eleget tenni ezeknek az elvárásoknak, ráadásul még fertőtleníthetjük is őket.