Hogyan logisztikázzuk ki a költözést?

Kapcsolódó cikkek

Hogyan logisztikázzuk ki a költözést?

Teljes körű költöztetés Budapesten? Még szép!

logisztika

2 perc

Egy költöztetés Budapesten kétféleképpen történhet. Vagy úgy, hogy minden hajunkat kitépjük közben, és alig várjuk már, hogy vége legyen a rémálomnak. Vagy pedig megkeressük azt a profi költöztetőt, aki teljes körű szolgáltatást nyújtva mindent megold helyettünk. Igen, már ez utóbbi is lehetséges!

Kire bízható ma egy költöztetés Budapesten?

A folyamat azzal indul, hogy először is keresnünk kell egy kiváló költöztető céget. Amennyiben a költöztetés Budapest bármely részét érinti, akkor érdemes a fővárosban keresgélni.

Bár számos elég kellemetlen történetet lehet hallani, vannak nagyon jó cégek is ezen a piacon. Igazából akiket el kell kerülni, azok a hiénák, akikből sajnos szintén van jó pár. Ők azok, akik magukat profinak kiadva csak a megrendelők pénzére utaznak.

Náluk bevett szokás, hogy csak szóban hangzik el összeg. Illetve nem ritka az sem, hogy mindent felpakolnak a teherautóra, és utána közlik a megbízóval, hogy különböző okok miatt duplájára vagy épp triplájára nőtt az összeg. És persze mindaddig nem pakolnak le, amíg nem lesz ez a magasabb összeg kifizetve. Na épp ezért is kell írásban kérni mindig az árajánlatot és a megrendelés visszaigazolását!

Szerencsére azért vannak olyan kiváló költöztető cégek is a piacon, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akik megbízhatóak, gyorsak, precízek és valóban teljes körű szolgáltatást nyújtanak.

Így néz ki egy költöztetési folyamat

Először is meg kell állapodni a céggel, mind összegben, mind dátumban. Ezt természetesen írásban kell megtennünk, hogy később legyen mindkét fél számára egy írásos hivatkozási alap.

Ekkor már természetesen abban is meg kell állapodnunk, hogy milyen szolgáltatásokat veszünk igénybe.

Majd a költözés napján a megbeszélt időpontban megérkezik a teherautó és a költöztető szakemberek, és megkezdik a pakolást. Beleértve minden plusz szolgáltatást is, amit a következő bekezdésben részletezünk. A munka végeztével pedig kifizetjük a profi munkát.

Mit jelent a teljes körű költöztető szolgáltatás?

Ez nem csak azt jelenti, hogy mindenre odafigyelnek, mindig van náluk elég pokróc, csomagolóanyag, és minden eszköz megfelelően működik. Bár ezt is.

Sokkal inkább viszont azt, hogy kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtanak a szimpla költöztetés mellett. Ilyen például a tehertaxi szolgáltatás vagy a raktározás is.

Sokaknak viszont inkább az jön jól, ha van, aki már az előkészületekben is tud segíteni. Ezért nagyon jó az, hogy a Servitius és Partnerei költöztetéshez hasonló ügyfélközpontú cégeknél elérhető a csomagolás is mint szolgáltatás. Ha nincs rá időnk, vagy úgy gondoljuk, nem tudjuk megoldani, esetleg fizikailag képtelenek vagyunk rá, bízzuk profikra a feladatot! Időseknek, rokkantaknak és sok mindenki másnak is ez óriási segítség!

Ahogy az is sokaknak jelent megkönnyebbülést, hogy a bútorok szétszerelését és összerakását is vállalják, vagy épp a mosógép, mosogatógép ki- és bekötését, a csillárok ki- és bekötését.

Ilyen néz ki egy igazi teljes körű költöztetés Budapesten.