A Honor új okoseszközöket mutatott be a berlini IFA-n

Kapcsolódó cikkek

A Honor új okoseszközöket mutatott be a berlini IFA-n

A Honor új okoseszközöket mutatott be a berlini IFA-n

még több IoT

2 perc

A Huawei cégcsoporthoz tartozó márka sportos okosórákkal és nagy teljesítményű laptoppal építi intelligens ökoszisztémáját.

A Honor a legújabb eszközeivel igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy felhasználóik nyomon követhessék egészségüket és állóképességüket, valamint kibontakoztathassák kreativitásukat. Ehhez nyújt segítséget a Watch GS Pro és a Watch ES okosóra, valamint a márka csúcskategóriás laptopja, a MagicBook Pro.

Emellett a továbbfejlesztették a MagicBook 14 és 15 laptopok processzorát, valamint a Honor Pad 6 táblagéppel és három Honor Choice termékkel is bővült a kínálat.

Strapabíró okosóra kalandvágyóknak

A Watch GS Pro egy töltéssel akár 25 napig is működik – ezzel az élmezőnyben teljesít a jelenleg kapható viselhető eszközök között. Helytáll bármilyen kihívást jelentő környezetben, és megfelel 14 MIL-STD-810G amerikai katonai szabványnak.

Nagy precizitású, kettős műholdas helymeghatározó rendszere segítségével képes megtervezni a visszautat, és jelzi az útvonalról való letérést, így viselője aggodalom nélkül koncentrálhat a túrázásra.

Az eszköz több mint 100-féle edzésmódot támogat és rögzíti azok adatait, figyelemmel kíséri például a hegymászást, túrázást, síelést, kül- és beltéri futást vagy az edzést. Mindemellett olyan intuitív funkciókkal rendelkezik, amelyek révén tulajdonosa folyamatosan ellenőrizheti egészségi állapotát.

Ez a virtuális személyi edző mindenhová elkísér

A Honor Watch ES okosóra azoknak készült, akik elkötelezettek a testedzés, valamint az egészségesebb életmód mellett. Az eszköz 42 milliméteres AMOLED kijelzőjével stílusos kiegészítő, virtuális személyi edzőként pedig 95 edzésmódot és 12 különböző, animációkkal kiegészített edzésprogramot biztosít. A többi között zsírégető vagy hasizomerősítő program is található a kínálatában.

A két új intelligens óra várhatóan 2020 októberében érkezik Magyarországra.

Erőmű, amely felszabadítja a kreativitást

A MagicBook Pro AMD Ryzen 5 4600H processzora 6 maggal és 12 végrehajtószállal, valamint Radeon Graphics integrált grafikus chipje összetett feladatok kezelésekor is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt.

Az ultragyors PCIe csatlakozós, 512 GB kapacitású NVMe SSD-nek és a duálcsatornás, 16 GB-os, DDR4 RAM-nak köszönhetően a laptop kimagasló adatátviteli sebességet garantál fájlok írása és olvasása közben.

A készülék 16,1 képátlós FullView kijelzőt kapott. Kompakt kialakításával, kis súlyával és 369 mm x 234 mm x 16,9 mm méretével a MagicBook Pro jól illeszkedik a rugalmas munkavégzés igényeihez, amit az előre telepített Windows 10 is támogat.

„A Honor a laptopok és viselhető eszközök kategóriájában 287,9%-os és 235%-os növekedést ért 2020 első félévében a tavalyi időszakhoz képest” – emelte ki eredményeiket George Zhao, a Honor Global elnöke.