A Huawei Watch 3 Pro lett az év legjobb okosórája

Kapcsolódó cikkek

A Huawei Watch 3 Pro lett az év legjobb okosórája

A Huawei Watch 3 Pro lett az év legjobb okosórája

még több IoT

2 perc

Az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) a sokféle egészségügyi és sportfunkciót, valamint az egyedi formavilágot díjazta. A 2021-2022-es év rangos elismerését a legismertebb 60 nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklapot, weboldalt és újságírót tömörítő szervezet szakmai zsűrije ítélte oda.

Az EISA minden évben kiosztja azokat a díjakat, amelyekkel a legjobban sikerült szórakoztatóelektronikai termékeket szeretné jutalmazni. A 2020-2021-es évben is a kínai vállalat eszköze nyert, akkor a Watch GT 2-t díjazták.

A szervezet idén a Watch 3 Pro-val kapcsolatban kiemelte a többi között az 1,43 hüvelykes Amoled képernyőt körülölelő, titánból készült készülékházat és annak zafírüvegét, valamint a saját operációs rendszert, a HarmonyOS 2.0-t.

Az oprendszer számos alkalmazást és funkciót tartalmaz, beleértve a pulzusmérést és a vér oxigénszintjének monitorozását. Méri a stressz-szintet és érzékeli az esést, valamint több mint 100 különböző edzésmód támogat.

Videót a számlapra, zenét az órára

A Watch 3 Pro a legújabb szoftverfrissítésnek köszönhetően a meglévők mellett a napokban további funkciókkal is gazdagodott. Teljesen egyedi videós számlap is beállítható az óra háttereként, a letöltött zenék pedig már mobiltelefon használata nélkül, offline is hallgathatók, valamint a készülék gesztusokkal is vezérelhető a jövőben.

A készülék erős hardvere akár a mobiltelefonnal, akár más eszközzel készített vagy letöltött, 5-10 másodperc hosszúságú videót is megjeleníti háttérként. Ehhez a szoftverfrissítés után a Huawei Egészség alkalmazásba belépve, a videó óraszámlap testreszabása menüpontban állítható be az egyedi mozgókép.

Már gesztusokkal is vezérelhető

Az óra okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig akár 21 napig bírja egyetlen feltöltéssel. A legújabb frissítéssel kilenc további új óralap állítható be ebben a módban, hangemlékeztető segít minden edzésmódot, valamint gyalogos- és sífutóedzés közben is méri a véroxigén-szintet.  

A Watch 3 Pro mostantól támogatja a gesztusvezérlést is: az okosóra érzékeli a kéz mozgását, így a bejövő hívások egy csuklómozdulattal lenémíthatók.

Titán szíj és készülékház az elit verzión

A HUAWEI Watch 3 Pro Elite a nemrég megjelent Watch 3 Pro dizájn terén még többet ígérő változata. Az eszköz a 3-as modellek tudása mellett külsőleg a prémium kategóriás, klasszikus óramárkákat idézi titánium óraszíjjal és készülékházzal, valamint zafírüveg óralappal.