Digitalizációs szintlépések az eplényi sípályán

Kapcsolódó cikkek

Digitalizációs szintlépések az eplényi sípályán

Digitalizációs szintlépések az eplényi sípályán

még több IoT

1 perc

Tavaly ősszel jelentette be a Síaréna Vibe Park, hogy négy évszakosra vált és megújult arculattal jelentkezik. Az új szolgáltatási koncepció lényege a még több programlehetőség, így a Bakony szívében található központ egész évben várja majd a többi között a téli sportok, a kerékpározás, a terepfutás szerelmeseit és a kirándulni vágyókat is. Az újításoknál a digitalizációs fejlesztéseket is szem előtt tartják.

A digitalizáció minden szektorban egyre nagyobb teret hódít, nincs ez másként a szabadidős sportok esetében sem. Ennek jegyében a síközpontba már online is válthatnak jegyet a síelni vagy snowboardozni vágyók, lehetőség van az oktatások online foglalására, de akár a sportfelszerelés kölcsönzése is előkészíthető ilyen módon.

A Síaréna – beleértve a hat gasztronómiai egységüket – készpénzmentesen működik a gyorsaság és a praktikum jegyében. A fizetésre bankkártyával vagy a FestiPay feltölthető kártyás rendszerén keresztül, tokenizáltan van lehetőség.

Aki a helyszínen mégis készpénzt használna, az a pénztárakban és a kihelyezett automatáknál tudja feltölteni a kívánt összeget a belépőjegyként és bérletként is funkcionáló kártyára – foglalta össze Paksi Piroska, az eplényi Síaréna Vibe Park ügyvezetője.

Terveik szerint arra is lehetőség nyílik, hogy jövőre már az idén kiváltott kártyákkal lehet igénybe venni minden szolgáltatásukat a felhasználó okostelefonjáról továbbított adatoknak köszönhetően.

Az eplényi komplexum a legjobb infrastruktúrával rendelkező magyarországi síközpontnak számít. A 2020/2021-es szezonban több mint 70 ezren váltottak belépőt hozzájuk. Magyarország első négyüléses sífelvonója mellett kétüléses, valamint csákányos- és tolókaros felvonók biztosítják a pályák tetejére való feljutást.

Olvassa el a teljes cikket a Trend FM.hu portálon, ahol meghallgathatja a Síaréna Vibe Park ügyvezetőjével készült interjút is.