Ezért jó befektetés egy használt monitor

Ezért jó befektetés egy használt monitor

Használt PC mellé használt monitor? Miért is ne?

még több IoT

2 perc

Amikor valaki egy használt PC mellett dönt, akkor tudatos döntést hoz. Nem szeretne vagy nem tud teljes árat fizetni egy termékért, ami már bizonyította, hogy van helye a piacon. Ráadásul második esélyt is ad neki, amivel kitolja az életciklusát, mellyel csökkenti a környezetterhelést. És ha már a számítógép használt, miért ne lehetne a monitor is az?

Sokan elkötelezettek a használt monitorok és PC-k iránt

A hazai használt monitor piac olyan kiváló szereplőitől, mint amilyen a PC Aréna is, megéri vásárolni. Sokan felismerték már, hogy az ilyen megbízható helyekről vásárolt készülékek kiválóan helytállnak a mindennapokban, és még az áruk is nagyon jó.

Olyan nagy teljesítményű, extrán strapabíró, üzleti felhasználásra tervezett darabokhoz lehet így hozzájutni, melyek prémium minőséget képviselnek. És egytől egyig kipróbáltak, sőt ha kellett, akkor javították őket, a rossz alkatrészeket cserélték bennük. Így igazából nemcsak használt, de egyben felújított készülékeket is kaphat az, aki ezek közül választ. Hab a tortán, hogy akár még 2-3 év jótállás is jár rájuk. És ez ugyanúgy igaz a használt PC-kre, laptopokra és a monitorokra egyaránt.

Ezért jó befektetés egy használt monitor

Lehet a számítógépünk bivalyerős, ha nincs, amin meg tudjuk jeleníteni mindazt, amin dolgozunk, amit nézni szeretnénk, stb. Egyre többet töltünk a gépünk társaságában, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű az a monitor, amivel használjuk.

Sajnos sok esetben kompromisszumképesnek kell lennünk akkor, ha monitort szeretnénk vásárolni. Egy új egység ha valóban jó, akkor olykor közel annyiba, sőt akár még többe is kerülhet, mint maga a számítógép.

Pedig van olyan megoldás is, amivel be tudunk szerezni kiváló minőségű terméket megfizethető áron: ez a használt monitorok piaca! Itt megfizethető áron juthatunk hozzá minőségi, nagy felbontású, megfelelő méretű, strapabíró darabokhoz. Vannak hibátlan állapotú, prémiumminőségű monitorok is, melyeket töredék áron kínálnak.

Honnan szerzik be ezeket a használt monitorokat?

Ezeket általában professzionális irodai környezetből selejtezik le, ráadásul a legtöbb esetben már pár éves használatot követően. Ez egyúttal arra is garancia, hogy megkímélt állapotban vannak már a felújításuk előtt is. Valamint arra is, hogy tökéletes felbontással rendelkeznek és kifejezetten strapabíróak.

Ráadásul nem csak átveszik őket és továbbadnak rajtuk. A PC Arénához hasonló cégek komoly munkát fektetnek abba, hogy ellenőrizzék, és ha szükséges, akkor felújítsák a monitorokat. Így szinte olyanok, mintha újak lennének, mégis eredeti áruk töredékéért juthatunk hozzájuk.

Egy használt monitor esetén a garanciáról sem kell lemondanunk

Sokan úgy gondolják, hogy ha valami használt, arra nem járhat semmiféle ranancia. Érdemes megnézni a PC Aréna használt monitor kínálatát, mely igencsak rácáfol erre a feltételezésre. Náluk például alapból 2 év garancia jár, ami akár 3 évre is bővíthető. Így nem fogunk semmiből sem hiányt szenvedni, ha használt monitorok mellett tesszük le a voksunkat.