Okosfejlesztések a család kedvenceinek

Okosfejlesztések a család kedvenceinek

Okosfejlesztések a család kedvenceinek

még több IoT

4 perc

Számos innovatív fejlesztés könnyítheti meg a gazdik feladatát, amikor a kutyáik, macskáik szórakoztatásáról vagy ellátásáról van szó. Íme, néhány újabb hasznos segítőtárs.

Petnet SmartFeeder etető

A kapcsolódó Android és iOS operációs rendszerű készülékekre letölthető applikáció segítségével igény szerinti etetési ütemterv is kialakítható. Így a gazda biztos lehet benne, hogy az állat mindig a megfelelő mennyiségű eledelhez jut. Ráadásul az alkalmazás az előre megadott paraméterek alapján (például kor, súly és általános aktivitás) még tanácsokat is ad.

Olvassa el az első részt is!Az adagoló több mint három kilogramm eledel tárolására képes, és értesít, ha ideje újratölteni a tartályt. Igény szerint összekapcsolható a készülék a Nest okoskamerával és az Amazon okosotthon-berendezéseivel, így távolról is szemmel tarthatóak az állatok.

A Petnet SmartFeeder a gyártó honlapjáról rendelhető meg 149 dolláros áron (nagyjából 40 ezer forintért).

GoPro Fetch

A kutyahám különlegessége, hogy kifejezetten arra tervezték, hogy a gazdi a póráz mellett egy GoPro-t is a kutya hátára vagy nyakába rögzítsen (a kamera természetesen nem alaptartozék).

A speciális kamerarögzítésnek köszönhetően a felvételek alapján a felhasználó szó szerint kedvence nézőpontjából szemlélheti a világot. A hámot az Amazonról 40 euróért (nagyjából 10 ezer forintért) lehet megrendelni.

Forrás: GearBrain