A jövőben már ZEN-nel is fizethet

Kapcsolódó cikkek

A jövőben már ZEN-nel is fizethet

A jövőben már ZEN-nel is fizethet

pénzügy

1 perc

A lengyel fintech cég bejelentette hivatalos bevezetését 31 európai piacon, köztük Magyarországon. A ZEN fő célja, hogy nehézkes ügyintézéstől mentes, kiszámítható és kényelmes pénzforgalmi megoldásokat kínáljon ügyfeleinek.

A Mastercard által támogatott megoldás ötvözi a modern online kereskedelem legfontosabb előnyeit: a fizetés egyszerűségét, a tranzakció mindkét oldalát védő mechanizmusokat, valamint kifejezetten üzleti ügyfelek és egyéni felhasználók igényeire testreszabott megoldásokat – olvasható az összefoglalójukban.

„A ZEN mozaikszó a zero effort non-bank szavak kezdőbetűiből áll, és arra a szellemi nyugalomra és biztonságra utal, amelyet szolgáltatásaink ügyfeleink számára biztosítanak. Megoldáscsomagjaink és az azokhoz járó széles körű védelem a piacon egyedülálló lehetőséget kínálnak, mindezt garantáltan alacsony költségek és letisztult felhasználói élmény mellett. Ezt hívja vállalatunk ZEN kereskedelemnek” – foglalta össze víziójukat Dawid Rożek, a cég társalapító-vezérigazgatója.

A startup szolgáltatásai és előfizetési csomagjai mobilalkalmazáson és weboldalon érhetők el egyhónapos próbaidőszakkal. A felhasználók egy ZEN Mastercard – fizikai vagy digitális kártyát – kapnak, amely hozzáadható az Apple Pay és a Google Pay mobil pénztárcákhoz, lehetővé téve a kényelmes és biztonságos online és bolti fizetést.