A leggyorsabb ingatlannal kapcsolatos szerződési opciók

Kapcsolódó cikkek

A leggyorsabb ingatlannal kapcsolatos szerződési opciók

A leggyorsabb ingatlannal kapcsolatos szerződési opciók

pénzügy

2 perc

Számos olyan ügylet létezik, ahol gyakorlatilag minden perc számít. Az ingatlanok piaca is egy olyan világ, ahol gyakran történnek felgyorsulva, akár váratlanul a dolgok. Ha egészen biztosak szeretnénk lenni abban, hogy nem maradunk le a lehetőségekről, nekünk sem szabad vesztegetni egyetlen percet sem!

A gyors lépéshez szerződni is gyorsan kell

Azonban a rengeteg időpont-egyeztetés, valamint időnként az is, hogy személyesen mindenkinek meg kell jelennie az ügyvédi irodában, problémát jelenthet, de az egészen biztos, hogy megnehezíti a dolgunkat, s jelentős mértékben lassítja a folyamatot. Na de akkor mégis mit tehetünk? Választhatjuk az eKRS-t, amikor ingatlan adásvételit szeretnénk kötni.

Az ingatlan eladásához, illetve vásárlásához, de ajándékozáshoz, cseréhez, sőt bérléshez is megéri kihasználnunk ennek a megbízható és rugalmas jogi ügyintéző rendszernek a lehetőségeit! Nézzük, milyen előnyökre számíthatunk!

Az eKRS előnyös vonásai

A három legfontosabb kérdés a gyorsaság, a megbízhatóság, valamint az ár. A jó hír az, hogy az eKRS mindegyik területen kiválóan teljesít.

Nézzük elsőként a rugalmasságot! Bárhonnan, bármikor nekikezdhetünk a folyamatnak, s nincs hozzá szükség személyes találkozásra az ügyvéddel, hiszen a teljes folyamat az interneten keresztül zajlik. A gyors regisztrációt követően egy ügyfélazonosítás következik, majd neki is láthatunk a feladatnak.

Amennyiben valami miatt félbe kell hagynunk azt, amit elkezdtünk, az eKRS-ben nem vesznek el a bevitt adatok vagy dokumentumok, így később adatveszteség nélkül folytathatjuk azt, amit korábban elkezdtünk. Az ezen a felületen keresztül létrejött iratokat a későbbiekben is elérhetjük a regisztráción keresztül, így azok bármikor letölthetőek vagy kinyomtathatóak lesznek igény szerint. Ez garantálja azt, hogy nem veszítjük el legfontosabb szerződéseinket.

A megbízhatóságért a megfelelő szakmai háttér felel, amelyet a KRS Ügyvédi Iroda biztosít. Az eKRS voltaképpen az ő online szolgáltatásuk azok számára, akik kiemelten kedvelik a dinamikus ügyintézést, valamint az elérhető díjakat.

Az előre ismert, kedvező és fix ár a másik nagy előnye a rendszer használatának, amely szintén pozitív vonás, s elsősorban a gyorsaságnak, valamint a felhasznált automatizmusoknak köszönhetünk.

Miben különböznek az eKRS-ben megszületett dokumentumok a hagyományos változatoktól?

A válasz igen egyszerű, hiszen semmiben. Éppúgy ügyvédi támogatás mellett, a megfelelő vonatkozó jogszabályoknak és törvényeknek megfelelve, mindkét szerződő félre nézve kötelező érvényű szerződés jön létre az eKRS-en keresztül, pontosan úgy, ahogy az egy ügyvédi irodában, a személyes jelenlétünkben valósulna meg. 

Éppen ezért ne feledjük, hogy az itt megkötött szerződések tartalma akár bíróság által is kikényszeríthető a felekre nézve, ezért a dokumentumok tartalma mindkét felet egyformán védi!