Az amerikai piacra is belépett a Samsung Pay

Az amerikai piacra is belépett a Samsung Pay

Az amerikai piacra is belépett a Samsung Pay

pénzügy

1 perc

A dél-koreai vállalat a napokban több amerikai pénzintézettel kötött együttműködési megállapodást.

A Samsung Electronics mobilfizetési megoldása a koreai bevezetés után a világ más területein is egyre több felhasználó számára teszi lehetővé a kényelmes és biztonságos fizetést. A szolgáltatás egyik előnye az egyszerűség: a fizetéshez csak egy mozdulatra vagy ujjlenyomat-leolvasásra van szükség.

„Újabb, az iparágban jelentős amerikai bankkártya-kibocsátók tették elérhetővé ügyfeleik számára a szolgáltatást, ilyen cég például a Chase és a SunTrust. Ezek a megállapodások újabb lendületet adhatnak az innovatív mobilfizetésnek”– mondta Injong Rhee, a Samsung Pay globális igazgatója, egyben a Samsung Electronics ügyvezető alelnöke.

A szolgáltatás továbbra is támogatja az American Express-t, a Master Cardot és a Visát éppúgy, mint az olyan, amerikai piacon meghatározó bankokat, mint a Bank of America, a Chase, a Citi, a Navy Federal Credit Union, a SunTrust és a U.S. Bank.

A partnerek listáján megtalálható továbbá a Blackhawk Network, a First Data, a Global Payments, a Synchrony Financial, a TSYS, a Vantiv és a Worldpay is.