A luxus az okosórák világából sem hiányozhat

Kapcsolódó cikkek

A luxus az okosórák világából sem hiányozhat

A luxus az okosórák világából sem hiányozhat

szórakozás

1 perc

A TAG Heuer 2015-ben úttörő volt a luxus connected órák piacán. A svájci gyártó azóta számos modellt mutatott be, a többi között a Connected Modular Golf Edition készüléket 2019-ben. A legújabb dobás pedig a harmadik generációs Connected óra.

Az eszköznek Google Wear operációs rendszere van, és a funkciók közül a TAG Heuer Sports alkalmazás is kiemelhető. Az óra részletesen elemzi és egyben segíti a különböző szabadidős tevékenységeket, mint a futás, biciklizés, golfozás és fitnesz a beépített GPS-nek, a pulzusmonitornak és az egyéb érzékelőknek köszönhetően.

A 45 milliméteres rozsdamentes acél vagy titán tok egyedi megjelenést kölcsönöz a karórának. A TAG Heuer kronográfoknál megismert nemes anyagok és kifinomult kidolgozás jellemzi, beleértve a fazettált szíjtartó füleket, a polírozott és szálcsiszolt egyéb elemeket, a beosztásokkal ellátott kerámia lünettát, az elforgatható koronát.

Ez utóbbit két funkcionális nyomógomb egészít ki két oldalon, az óraszíj, amely pillangózárral felszerelt, fekete gumi vagy acél változatban is elérhető.

A számlap könnyen olvasható, a teljesen aktív, egyenletes OLED érintőképernyőt karcálló zafírkristály védi. Az akkumulátor élettartamának növelése érdekében a képernyő aktív és alvó mód között váltakozik, de mindig jelzi az időt. A harmadik generációs Connected órához mágneses akkumulátortöltő is jár.