Egyre fontosabb a divat az okosfitneszben

Egyre fontosabb a divat az okosfitneszben

Egyre fontosabb a divat az okosfitneszben

szórakozás

2 perc

Napról napra népszerűbbek a fitneszkütyük, és most, hogy a fő funkcionalitás már kialakult, a cégek nagy része a dizájnt helyezi a középpontba. A cél divatos, kevésbé sportos formák kialakítása.

Az Apple, a Samsung, a Jawbone, a Fitbit és a Garmin mindig is vetélytársak voltak a technológia területén, de most az esztétika nagyobb hangsúlyt kap versengésükben. A Jawbone legújabb modelljét már több színben is meg lehet vásárolni, az Apple okosórájához pedig számos divatos szíj közül lehet választani. Ahogy a külcsíny terén erősödik a verseny, úgy jelennek meg az újabb és újabb modellek mind az okosórák, mind a fitnesz-aktivitásmérők területén. 

A divatőrültek számára most még több választási lehetőség

A Fossil Android Wear-rel ellátott, második generációs okosórája egyben fitneszkütyü is. A szerkezet kerek kijelzője üzeneteket, hívásokat és egyéb értesítéseket is képes megjeleníteni. Azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók vezéreljék a zenét az okostelefonjukon, valamint a Google Voice és a Google Maps is hozzáférhető rajta.

Divat a jövőből – Ön milyen okosruhát hordana?

A minimalista kialakítású Nokia Withings Activité Steel a Health Mate applikációval számlálja a naponta megtett lépéseket és ellenőrzi az alvás minőségét. Az eszköz minden este jelzi, hogy a használója mit ért el a kitűzött fitneszcélok közül. A számlapot magát pedig úgy tervezték, hogy analóg társaira emlékeztessen, ami kifinomultabb kinézetet eredményezett.

Az aktivitásmérők egyik nagy előnye, hogy az érintőképernyős felületek elhagyása egyszerűbb megjelenést tesz lehetővé, így azok is szívesen hordják, akik számára a sportolás mellett a. Ezen az elven jött létre a Tory Burch-Fitbit együttműködés, amelynek az egyik fő célja az elegancia. A speciális karkötő tökéletesen illeszkedik a Fitbit Flex 2-höz; az összhatás pedig egy igazi ékszert idéz.

Az okosórákra visszatérve érdemes a Michael Kors legújabb, rózsaarany szíjjal ellátott darabjáról is beszélni. Ezt is az Android Wear operációs rendszer hajtja, és egyszerre elegáns óraszerkezet, valamint fitneszkiegészítő. Michael Kors emellett egy kevesebb funkcióval ellátott díszes okoskarkötőt is tervezett: az aktivitásmérő néhány LED-fénypont segítségével tájékoztatja a felhasználót kitűzött a napi célok eléréséről.

Forrás: ReadWrite