IFA 2018: összekapcsolt életstílus a Samsungtól

Kapcsolódó cikkek

IFA 2018: összekapcsolt életstílus a Samsungtól

IFA 2018: összekapcsolt életstílus a Samsungtól

szórakozás

1 perc

A dél-korai vállalat a mesterséges intelligenciával, IoT-vel és 5G-vel támogatott termékekkel és szolgáltatásokkal érkezett a ma kezdődött berlini szakkiállításra.

A Samsung a sajtótájékoztatóján bemutatta, hogy újabb okosfejlesztéseik miként tehetik könnyebbé az emberek életét. „Vállalatunk a televíziókból, kijelzőkből, audiotermékekből, háztartási berendezésekből és nem utolsó sorban mobileszközökből álló termékportfólióját továbbfejlesztve, úttörő AI- és IoT-megoldásokat kínál a felhasználóinak” – mondta a Samsung Electronics felhasználói elektronikai üzletágának elnök-vezérigazgatója.

„Arra törekszünk, hogy formáljuk a csatlakoztatott életstílus új korszakát, amelyben a termékeink és szolgáltatásaink akadálytalanul kommunikálnak egymással” – tette hozzá HS Kim.

A jövő frontvonalában

A Samsung célja, hogy a mesterséges intelligenciában és az 5G technológiában rejlő előnyöket a felhasználói javára fordítsa. A múlt hónapban bejelentett több milliárd dolláros befektetés biztosítja, hogy a cég ezen fejlesztései egyre inkább beépüljenek a hardverekbe, szoftverekbe és a szolgáltatásokba.

Az új AI központokkal – beleértve a Cambridge-ben nyitott kutatólabort is – az is célkitűzésük, hogy 2020-ra az egységeikben 1000-nél is több elismert AI kutató dolgozzon világszerte.

Az újgenerációs hálózati infrastruktúra előfeltétele az összekapcsolt életstílus új korszakának. A Samsung aktív szerepet vállal az 5G iparági szabványok létrehozásában, aminek köszönhetően élen jár az újgenerációs hálózatok telepítésében – összegezték a közleményükben.