Így lehet netezni az Air France repülőgépein

Kapcsolódó cikkek

Így lehet netezni az Air France repülőgépein

Így lehet netezni az Air France repülőgépein

szórakozás

1 perc

2020-ra minden járatukon elérhetővé tennék a wifit.

A francia légitársaság a jelenlegi vezetékes internettel felszerelt járatain új kapcsolódási szolgáltatást kínál. Az Air France Connect segítségével az utasok három különböző módon csatlakozhatnak a világhálóhoz saját okoseszközeiken keresztül.

Ingyenes üzenetek

A Message opció lehetővé teszi az ingyenes üzenetváltást Whatsappon, Facebook Messengeren, iMessagen és a WeChaten az egész utazás alatt. Az utasok ezen kívül hozzáférhetnek az airfrance.com weboldalához és az Air France alkalmazáshoz is.

Szörfölhet is a levegőben

A Surf csomag magában foglalja az interneten való böngészést, üzenetváltást és e-mailek kiküldését is. Rövid távú járatokon 3 euróért lehet majd internetezni, a közepes távú járatokon 5 euró a díj, a hosszú távú járatokon 8 euró/óra a szolgáltatás ára, vagy pedig 18 euróért az egész útra korlátlan használatot válthatnak az utasok

A 30 eurós Stream csomag elérhető minden hosszú távú járaton, és magában foglalja az előbbi két szolgáltatást is. Az utasok ezzel a lehetőséggel streamelhetnek, és letöltést is kezdeményezhetnek a szélessávú internetkapcsolaton keresztül.

A légitársaság tervei szerint a szolgáltatás fokozatosan bővül majd. Várhatóan később elérhető lesz a részletes járatinformáció és az online vásárlás, valamint filmek, sorozatok és dokumentumfilmek is nézhetők lesznek a mobiltelefonon keresztül.

2018 végére 22 hosszú távú járaton, valamint 8 rövid és közepes távot teljesítő repülőjáraton lesz elérhető az új wifi-szolgáltatás, azzal a további céllal, hogy 2020-ig az egész flottát felszereljék.