Íme, az egyik legdrágább okosóra 2,8 millió forintért árulja legújabb modelljét a Tag Heuer. Belülről is igazán szép teljesítményt nyújt, de valószínűleg a külső az, amiért ennyit kell fizetni. https://www.m2mzona.hu/uploads/files/cover_home/2341/articles/20161103114527/luxusora.jpg

Íme, az egyik legdrágább okosóra

2016. november 3. 13:30
1'
2,8 millió forintért árulja legújabb modelljét a Tag Heuer. Belülről is igazán szép teljesítményt nyújt, de valószínűleg a külső az, amiért ennyit kell fizetni.

Bár a neves svájci luxusóragyártó nem épp okosóráiról híres, azért tavaly ilyenkor is bemutatott egy modellt (amely ugyan akkor még jóval olcsóbb volt, mint az akkor legdrágább arany színű Apple Watch), de hogy az új, szintén a Connected családba tartozó okosóránál ezt az árat több mint meghatszorozta, az tényleg érdekes – számolt be a bejelentésről a HVG Tech rovata.

A tavalyi modell még gumiszíjjal érkezett, ehhez képest a legújabb darab igazi bőrszíjjal és rózsaarany külsővel. specifikációk viszont nem változtak: ugyanaz az Intel 1,6 GHz-es, kétmagos processzora került bele, ugyanúgy 1 GB a RAM és 410 mAh-s az akku. A kijelző üvege és felbontása sem változott, és az Android Wear viselhető kiegészítőkre írt operációs rendszert futtatja.

Az eszközt nem lehet internetről megrendelni, kizárólag a hivatalos Tag Heuer terjesztőknél lesz beszerezhető, bár ekkora árcédula mellett valószínűleg a cég sem számít hatalmas eladási adatokra. Bizonyítja azonban a fejlesztés, hogy lehet a luxus legfelső kategóriáit is párosítani a technológiával.

A figyelmébe ajánljuk:

Így követik az érzelmeket a viselhető kiegészítők

Egyre népszerűbb a trend, hogy a viselhető kiegészítők a fizikai aktivitáson túl az érzelmeket is mérjék. A fejlesztők szerint így is tovább javítható az életminőség, és elkerülhető vagy könnyebben levezethető a stressz.

Kevésbé kapós az Apple Watch

Az Apple nem tudta megtartani a kezdeti lendületet az okosóra-szegmensben sem a nyári, sem az őszi szezonban – összegezte az IDC piackutató és tanácsadó cég.
Olvasson még a témában:

A CES 2018 legfurcsább újdonságai

A Las Vegas-i technológiai seregszemle mindig rengeteg érdekes fejlesztést mutat be a nagyközönség számára, ám jócskán akadnak szokatlan, első ránézésre haszontalannak tűnő eszközök is.

Otthoni okoseszközök a kínai Baidutól

Több cég próbálja uralni az otthoni virtuális személyi asszisztensek piacát. A Google és az Amazon elsődleges versenyterepe az Egyesült Államok, míg a kínai Baidu számára az anyaország a fő terep.