Kávéscsésze méretű mini projektort mutatott be az ASUS

Kapcsolódó cikkek

Kávéscsésze méretű mini projektort mutatott be az ASUS

Kávéscsésze méretű mini projektort mutatott be az ASUS

szórakozás

1 perc

Az általában nagy és puritán kinézetű házi projektorokkal ellentétben az ASUS most egy barátságosabb változattal akart előjönni, állítja a cég, amely a ZenBeam Latte külsejét kifejezetten egy otthonos érzetet adó kávésbögréhez hasonlítja.

A CES 2021-en bemutatott, textil borítású kivetítő méreténél és alakjánál fogva könnyen hordozható; akár a hozzá tervezett kistáskában is gond nélkül vihető szobáról szobára vagy az otthonon kívülre. A dizájn segíti a jobb hangzást is, ami előny, ha az eszköz 10 wattos Harmon Kardon Bluetooth hangszóróként funkcionál.

Az okostelefonhoz vagy bármely HDMI eszközhöz vezeték nélkül csatlakoztatható projektor 300 LED-lumenes, 720 p felbontású képe a faltól egyméteres távolságból körülbelül 102 cm-es képet mutat, ez a készüléket távolítva bő három méterre növelhető. A 6000 mAh akkumulátor háromórányi filmnézést vagy 12 órányi zenehallgatást tesz lehetővé.

Az Android TV-khez és set top boxokhoz streaming applikációkat kínáló Aptoide TV segítségével beszerezhetők hozzá olyan alkalmazások, amelyekkel – szintén vezeték nélkül – tükrözhető a tulajdonos telefonképernyője és lejátszhatók például a közösségi videók.

A ZenBeam Latte a cég ígérete szerint tavasszal-nyár elején lesz elérhető az Egyesült Államokban, az áráról egyelőre nincs információ.

Forrás: