Kezdjen új időszámítást egy okosórával

Kezdjen új időszámítást egy okosórával

Kezdjen új időszámítást egy okosórával

szórakozás

2 perc

A hónap elején a magyarországi boltok polcaira is megérkezett a Huawei első viselhető készüléke, a HUAWEI TalkBand B1.

A vállalat februárban mutatta be új termékét Barcelonában, a GSMA által szervezett Mobil Világkongresszuson (MWC). Az okosóra a vezeték nélküli hívás és a napi aktivitás nyomon követése révén rendkívül fejlett kapcsolattartást biztosít, tökéletes hibrid „talk and track” társa a mobiltelefonoknak és a táblagépeknek.

A TalkBand B1 vezeték nélkül követi nyomon a fizikai aktivitás idejét és folyamatát, ideértve a megtett lépéseket, távolságot és az elégetett kalóriák számát. Intelligens módon rögzíti az alvás időtartamát és minőségét, továbbá ébresztő és szundi funkcióval is rendelkezik, hogy a pihenést még kellemesebbé tegye.

Szívesen olvasna még okoskiegészítőkről? Karnyújtásra az életmódváltás - Ez aztán az okosóra >>A Bluetooth 4.1 vezeték nélküli fülhallgató segítségével a TalkBand B1 akár hét órás folyamatos telefonálást tesz lehetővé, és egy 1,4”-es ívelt OLED kijelzővel is rendelkezik. Az intelligens kiegészítőt az Android 4.0 és az iOS 5.0 kompatibilis készülékeken való vezeték nélküli hívásokhoz tervezték, a szinkronizálás könnyedén elvégezhető az NFC (Near Field Communication) segítségével. A biztonságos használat érdekében az óra azonnal rezegni kezd, ha túl messzire kerül a szinkronizált okoskészüléktől.

Az okosóra hipoallergén, izzadtságálló és az UV-sugárzástól védő anyagokból készült, a kopás és az elszíneződés megelőzése érdekében. A mindössze 26 gramm súlyú és 14,6 milliméter vastag készülék elegáns és ívelt kialakítású. A fülhallgató biztonságosan rögzíthető a TalkBand B1 övében, és szükség esetén könnyedén kivehető onnan. A 90 mAh-es akkumulátor révén az okosóra hat napig bírja újratöltés nélkül, és egy USB-csatlakozó segítségével mindössze két óra alatt feltölthető.