Kompakt körpanorámás kamera a Huawei-től

Kapcsolódó cikkek

Kompakt körpanorámás kamera a Huawei-től

Kompakt körpanorámás kamera a Huawei-től

szórakozás

1 perc

Az új okostelefonos kiegészítővel 360 fokban 13 megapixeles képek és nagyfelbontású videók, valamint a virtuális valóságot támogató térhatású felvételek is készíthetők.

A Huawei 360 panorámakamerát két, 210 fokos széles látószögű F1.8-as rekeszértékű halszemlencsével, a Sony képszenzorával, valamint professzionális I–CATCH V35 képfeldolgozóval szerelte fel a gyártó. A készülék nemcsak nagyfelbontású, 13 megapixeles képek, hanem 1920x960-as, illetve 1280x640 felbontású videók készítésére is alkalmas.  

A panorámakamera témától függően többféle izgalmas módban is használható: a pillanatot perspektivikus, halszem, bolygó vagy VR (virtuális valóság) módban is rögzíthetjük. A VR-üzemmód használata során olyan speciális formátumú felvételeket készíthetünk, amelyeket később egy arra alkalmas szemüveg segítségével valóságos gömb formában lehet visszanézni.

A Huawei új okostelefonos kiegészítője az USB 2.0-ás Type-C csatlakozó segítségével számos készülékkel kapcsolatot tud teremteni, kompatibilis az Android 6.0-ás vagy az újabb operációs rendszert futtató telefonokkal és táblagépekkel. A panorámakamerával készített gifek és videófelvételek egy kattintással, azonnal megoszthatók.