Magyar siker az Indiegogón

Magyar siker az Indiegogón

Magyar siker az Indiegogón

szórakozás

1 perc

A „tago arc” high-tech karkötőre egy nap alatt összegyűlt a tömeggyártáshoz szükséges pénz.

A magyar fejlesztés alig több mint egy nap alatt túlteljesítette a kitűzött 40 ezer dolláros támogatási célt, de a lendület nem állt meg, február 22-én már 76 ezer dollárnál tart a számláló a közösségi finanszírozási oldalon. Ez hatalmas eredmény a termék mögött álló L!BER8 fejlesztőcsapatnak. A pénzből év végén beindul a tömeggyártás.

Óriási hype alakult ki az E Ink kijelzős ékszer körül. Például Amerikában, Dubajban, Oroszországban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Japánban vezető technológiai- és divatweblapok számoltak be róla. A termék kedvezményes csomagjait egy nap alatt elkapkodták, jelenleg 259 dolláros áron lehet még hozzájutni a tago arc-hoz.

A magyar fejlesztésű high-tech karkötő újítása, hogy a viselhető technológiát ötvözi a luxusdivattal, a karkötő kijelzőjének mintája egy mobilapplikáció segítségével bármikor könnyedén megváltoztatható. Így tulajdonképpen egy eszközzel végtelen számú ékszerhez juthat a vásárló. A karkötő továbbá nem igényel energiaforrást, illetve töltést, így igazán kecses, gombok, akkumulátorok és kábelek nélküli dizájnt sikerült kialakítani.

A 30 napos kampány bevételéből a L!BER8 a működő prototípus dizájnját tervezi tökéletesíteni és a tömeggyártást szeretné megkezdeni – kompromisszum nélküli, magas minőségben.