Drónokat alkalmaz a Dolce & Gabbana A technológia nem először követel helyet magának a divatbemutatókon. https://www.m2mzona.hu/uploads/files/cover_home/3556/articles/20180312220320/taska-cipo.jpg

Drónokat alkalmaz a Dolce & Gabbana

2018. március 12. 21:50
2'
A technológia nem először követel helyet magának a divatbemutatókon.

2018-at írunk, és úgy tűnik, a modellek mellett a gépek is meghódíthatják a kifutók világát. Az új kedvencek között említhetőek a drónok – és nem is az akármilyen, hanem a retikült cipelő drónok, legalábbis a Dolce & Gabbana szerint. Milánóban, az olasz luxusdivatház bemutatóján nemrég az újfajta légi járművek is szerepet kaptak.

A meghirdetettnél – talán érthető okokból – később kezdődő show előtt a nézőket megkérték, hogy mind az okostelefonjuk wifijét, mind pedig bármilyen saját hotspotot kapcsoljanak ki. Majd nyolc drón repült el a kifutó fölött, és a repülő masinák a cég 2018/19 őszi-téli kollekciójának ékszerekkel díszített bőrtáskáit szállították.

Azért senki ne keseredjen el, hogy ezentúl nem nézegethet fura öltözetű lányokat és fiúkat. A robotrepülők után a szokásos „humán” csapat tért vissza, hogy a kifutón végigvonulva bemutassák a D&G legújabb ruháit.

Forrás: The Verge

A figyelmébe ajánljuk:

A kifutókat is meghódíthatja az IoT

Az Intel új szintre emelné a ruhákon viselhető, egymással kommunikáló eszközök használatát. A céggel együttműködő tervezők számára egészen új irányvonalat jelenthet a Dolgok Internete, vagyis IoT-megoldások megjelenése a divatiparban, de a kísérleteknek ennél sokkal nagyobb jelentősége is lehet.

Nyomkövetővel látja el táskáit a Louis Vuitton

Több jelből is arra lehet következtetni, hogy a cég egy új tech-termékkel készül előrukkolni. Egy okostelefonos applikációról készült kép, valamint az amerikai az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottsághoz (FCC) benyújtott regisztráció legalábbis erre utal.
Olvasson még a témában:

A CES 2018 legfurcsább újdonságai

A Las Vegas-i technológiai seregszemle mindig rengeteg érdekes fejlesztést mutat be a nagyközönség számára, ám jócskán akadnak szokatlan, első ránézésre haszontalannak tűnő eszközök is.

Otthoni okoseszközök a kínai Baidutól

Több cég próbálja uralni az otthoni virtuális személyi asszisztensek piacát. A Google és az Amazon elsődleges versenyterepe az Egyesült Államok, míg a kínai Baidu számára az anyaország a fő terep.