Okosbögre hidegben, melegben

Okosbögre hidegben, melegben

Okosbögre hidegben, melegben

szórakozás

4 perc

A termoszok képesek a meleg italt melegen, a hideg innivalót hidegen tartani akár órákon keresztül is. A Yecup Technologies ennél többre vállalkozott: okosbögréjük felmelegíti vagy éppen lehűti az italt a felhasználó igényeinek megfelelően.

A Yecup 365 használata rendkívül egyszerű: csak bele kell tölteni a folyadékot, majd a kapcsolódó okostelefonos alkalmazásban (mely Android és iOS rendszerekre is elérhető) be kell állítani a kívánt hőmérsékletet, a készülék pedig Bluetooth-on keresztül megkapja a parancsot.

Az eszköz lelke a bögre aljában található hűtő-fűtő mikroprocesszor, illetve a légáramlás mechanizmusát biztosító rész. Ezek teszik lehetővé az ital felmelegítését és lehűtését, valamint a hőmérséklet szinten tartását.

A készülék igény szerint akár 70 fokra is felmelegíti az italt, a minimum érték pedig körülbelül 10 fok. Ezen felül képes megtartani a beállított hőmérsékletet egy egész nap folyamán, ebben nem csak a hőszigetelés segít. Fontos funkciót kapnak a szenzorok is, amelyek érzékelik az ital hőmérsékletét, és amint kezd eltérni a beállított értéktől, automatikusan beindul a hűtés/melegítés.

Az eszköz további fontos tulajdonsága, hogy egyben akkumulátorként is funkcionál. Maga a bögre vezeték nélküli töltőpaddal tölthető fel, de utána USB-kábelen keresztül akár napi három alkalommal telefont vagy tabletet is lehet vele tölteni.

A fő tároló rész dupla rétegű rozsdamentes acélból készült, de találhatóak rajta műanyag elemek is. Az oldalán világító ikon jelzi az ital állapotát: ha vörösen világít, felmelegedett, ha kék, akkor lehűlt az innivaló, a zöld jelzés pedig azt jelenti, hogy épp töltődik a rácsatlakoztatott telefon.

A csapat Indiegogo-kampányából még hátra van egy hónap, de már bőven túlszárnyalták a kitűzött 30 ezer dolláros célt, a korai megrendelők termékeinek kiszállítását idén szeptemberben tervezi a cég.