Újabb okosórák és okospántok a Fitbittől

Kapcsolódó cikkek

Újabb okosórák és okospántok a Fitbittől

Újabb okosórák és okospántok a Fitbittől

szórakozás

2 perc

A „kvartett” tagjai között van gyerekeknek és felnőtteknek készült darab is. A Versa Lite Edition, az Inspire és az Inspire HR, valamint Ace 2 piacra dobásával a cég a pénztárcabarát vonalat kívánja erősíteni.

Inspire és Inspire HR

A vízálló Inspire a legalapvetőbb fitness tracker (aktivitásmérő) funkciókkal bír, beleértve az alvásminőség és az elégetett kalóriák számának monitorozását, az emlékeztetőket és a kitűzött célok elérésének „megünneplését”, valamint a mobilra küldött figyelmeztetéseket is. A készülék fekete és bordós sangria színekben kapható, és karpántként vagy övre csíptetve is viselhető.

Az Inspire HR az előbbieknél kicsit többet tud, ugyanis további 15 edzésmódot, alvásfigyelést és személyre szabott légzésgyakorlatokat is kínál, valamint rendelkezik az összes, szívműködés monitorozására alkalmas funkcióval. Fekete, fehér, valamint orgonalila színekben érhető el, az érintőképernyő fekete színű.

Mindkét modell kifejezetten keskeny kialakítású, érintőképernyős és különféle okostelefonos funkciókkal is bír. Az okoseszközök egy feltöltéssel akár öt napig is működnek.

Versa Lite

Az uniszex óra számos fitnesz- és intelligens funkcióval rendelkezik, beleértve az automatikus aktivitáskövetést, a szívverés és az alvásminőség monitorozását. Az okosórával különféle edzésmódok is elérhetők, képes megjeleníteni a GPS adatokat és az okostelefonra érkező különféle értesítéseket is.

Az egyszerűen használható, egygombos, könnyű, vízálló kialakítású eszköz akkumulátora egy feltöltéssel négy napot bír. Viselete inkább sportosabb öltözékhez ajánlott, ugyanis élénkkék és lila színekben érhető el.

Ace 2

A zöld csatos, barackos színű „dinnye” verzió és neonsárga csatos, kék színű „éjszakai égbolt” változat közül lehet választani. A műanyag, moduláris felépítésű óra képernyője körül külön „ütközésbiztos” borítás található. A kádban is használható, vízálló gyerekóra „foltmentes” kialakításának köszönhetően pedig könnyen eltávolíthatók róla az esetleges szennyeződések.

A gyerekek különféle arcokat, rajzfigurákat jeleníthetnek meg a kijelzőn. Az ábrák a kitűzött napi céljainak elérésével párhuzamosan „fejlődnek”.

A 6 éves kortól ajánlott termék várhatóan 2019 nyarától lesz online és a boltokban is kaphat. A készülék egy feltöltéssel átlagosan öt napos használatot bír, a szükséges beállítások elvégzéshez a szülőknek külön Fitbit „családi fiókot” kell létrehozniuk.