Újgenerációs okosórák a Tag Heuertől

Kapcsolódó cikkek

Újgenerációs okosórák a Tag Heuertől

Újgenerációs okosórák a Tag Heuertől

szórakozás

2 perc

A luxusóráiról ismert cég lerántotta a leplet második generációs okosóra-kollekciójáról. A kiegészítők különlegessége, az Android Pay applikáción keresztül képesek akár fizetéseket is lebonyolítani.

A Connected Modular 45 névre keresztelt készlet a Google és az Intel közreműködésével készült. Az Android Wear 2.0-ás operációs rendszerrel ellátott, korszerű óramodellek alkalmasak egyebek között NFC-alapú fizetések végrehajtására, rendelkeznek továbbá beépített Bluetooth-kapcsolattal, illetve egy olyan apró, vízálló mikrofonnal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kommunikálhassanak a Google Assistant intelligens személyi asszisztenssel. 

Az okosidőmérőket ráadásul a modularitás elve alapján tervezték meg, vagyis tulajdonosaik kicserélhetik vagy akár személyre szabhatják az óra külső elemeit, beleértve a központi modult is. 

„A viselhető kiegészítőket támogató Android Wear 2.0 az óragyártó Companion nevű applikációjával társítva egész biztosan színvonalasabb élményt kínál majd a szoftver szintjén. További előnye, hogy a felhasználók azokkal az emberekkel tarthatják a kapcsolatot, akik igazán fontosak a számukra, valamint azokhoz az információkhoz férhetnek hozzá, melyek a legjobban érdeklik őket” – emelte ki az Tag Heuer közleményében. 

Az okosóra emellett kényelmesebbé teszi a tulajdonosa mindennapjait, hisz rengeteg időt képes megspórolni azáltal, hogy az NFC chip segítségével kezdeményez érintés nélküli tranzakciókat. A felhasználók ráadásul az Android Pay alkalmazás révén számos üzletben használhatják az intelligens időmérőt arra, hogy fizetéseket bonyolítsanak le egyetlen érintéssel. 

A Tag Heuer új kollekciója már elérhető az óragyártó üzleteiben, a weboldalán, valamint néhány kiemelt kereskedőnél nagyjából 1650 dolláros – vagyis átszámolva mintegy 471 ezer forintos – áron. 

Forrás: NFC World+