Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT, FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Jogi nyilatkozat

Az iotzona.hu honlapot a Műsor-Hang Zrt. üzemelteti.

Az iotzona.hu a Műsor-Hang Zrt. szellemi terméke, a honlap tartalma szerzői jogvédelem alá esik. A honlapon megjelenő cikkek, hanganyagok, adatok, fejlesztések, design a Műsor-Hang Zrt. tulajdonát képezik. A Műsor-Hang Zrt. hozzájárul a honlapon közzétett cikkek, hanganyagok, videók, egyéb szerzői művek többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvánosság számára hozzáférhetővé tételéhez, médiumokban történő közzétételéhez azzal, hogy felhasználás esetén minden esetben fel kell tüntetni a forrást - amennyiben rendelkezésre áll, a szerző nevével együtt - és a honlapról felhasznált tartalomra mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket).

Felhasználási feltételek

Felhasználónak minősül, aki az iotzona.hu internetes honlapot látogatja, illetve aki a honlapon a meghatározott adatai rögzítésével feliratkozik az IoT Zóna Heti inspirációs összefoglalójára (továbbiakban: hírlevél)

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Műsor-Hang Zrt. által üzemeltetett iotzona.hu internetes honlap látogatása ingyenes, ahhoz személyes adatok megadása nem szükséges, azonban a honlap egyes lehetőségeinek használatát a Műsor-Hang Zrt. regisztrációhoz köti.

Az iotzona.hu szerkesztői arra törekednek, hogy az általuk megjelenített információk minden formája (hírek, cikkek, elemzések, riportok, műsorok és egyéb hanganyagok, video-tartalmak stb.) minden szempontból a lehető legjobban szolgálják a felhasználók tájékoztatását, de az adatok és információk pontosságáért és valódiságáért az iotzona.hu felelősséget nem vállal, az esetlegesen ebből eredő veszteségekért vagy károkért nem felel. Ezzel együtt a szerkesztőség felhívja a felhasználók figyelmét arra, hogy a honlapon elérhető linkek, idegen internetes források tartalmáért, illetve az azokon fennálló jogok tekintetében felelősséget nem vállal. A Műsor-Hang Zrt. nem felel a linkekben előforduló márkanevek, védjegyek használatáért, valamint azért, ha egy máshol készült tartalmi szolgáltatás sérti bárki hitét, ízlését, meggyőződését.

A honlapon megjelent információk további felhasználásáért a felhasználó felel.

A Műsor-Hang Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a honlap kapcsolódik. A szerkesztőség a külső forrásokból származó adatok és információk pontosságáért és valódiságáért felelősséget nem vállal, az esetlegesen ebből eredő veszteségek vagy károk rendezésére nem kötelezhető. Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért ugyancsak nem vállalunk felelősséget.

A kiadó és a szerkesztőség mindent megtesz azért, hogy a honlap kiváló műszaki színvonalon szolgálja a felhasználókat. Nem garantálja azonban, hogy az internetes újsághoz való hozzáférés, a hanganyagok minősége folyamatos vagy hibamentes lesz, így nem tehető felelőssé azokért az esetleges károkért, amelyeket az internetes újságon szereplő adatokhoz és információkhoz való hozzáférés előre nem látható, átmeneti szünetelése okoz, illetve melyeket a site közvetítésével letöltött digitális adatok okoznak.