Okoskapszulában is lehet bankolni az Állatorvosi Egyetemen

Kapcsolódó cikkek

Okoskapszulában is lehet bankolni az Állatorvosi Egyetemen

Már okoskapszulában is lehet bankolni az Állatorvosi Egyetemen

pénzügy

1 perc

Ünnepélyes megnyitó keretében adták át a pénzintézet első budapesti digitális ügyfélkiszolgáló pontját.

Az Állatorvostudományi Egyetemen telepített okoskapszulában a hallgatók helyi ügyintéző személyes közreműködése nélkül, biztonságosan és kényelmesen, gyors ügyfélazonosítási folyamatot követően, videós távsegítséggel tudnak számlát nyitni.

Az MBH Bank hálózati stratégiai igazgatója elmondta, az okoskapszulákat a társaság első ütemben tíz magyarországi egyetemen telepíti, ezáltal is hozzájárulva a fiatal felnőtt korosztály pénzügyi tudatosságának erősítéséhez. Fodor Tamás arról is beszélt, hogy a tervek szerint a későbbiekben további banki szolgáltatásokkal is bővül a kínálat.

A magyar FaceKom koncepciója és fejlesztése alapján készült mobilszobában lehetőség van privát és kényelmes távoli ügyintézésre. Az akadálymentes elérhetőséget is biztosítják, így például kerekesszékkel közlekedők is használhatják a szolgáltatást. Lakatos László interjúját itt hallgathatja meg.

Fotó: dr. Barna Zsolt, az MBH Bank elnök-vezérigazgatója és dr. Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora az átadón.