Mostantól akár a hűtő is elintézheti a bevásárlást

Mostantól akár a hűtő is elintézheti a bevásárlást

Mostantól akár a hűtő is elintézheti a bevásárlást

kereskedelem

1 perc

A Mastercard a CES 2016 kiállításon mutatta be a Groceries alkalmazását, amelynek segítségével a felhasználók a Samsung új, Family Hub hűtőjével rendelhetnek élelmiszert.

Ez az első olyan vásárlási applikáció, amelyet egy hűtőbe integráltak. A Groceries a konyhán keresztül köti össze a vásárlót a legnagyobb élelmiszer áruházakkal.

Az applikáció a MasterCard Labs és a Samsung közös fejlesztése, amely először az Egyesült Államokban lesz elérhető. A vásárlók egyelőre a két legnagyobb amerikai élelmiszer-áruházlánc, a FreshDirect és a Shoprite kínálatából rendelhetnek.

Az alkalmazás segítségével a családtagok megrendelés előtt megoszthatják egymással a bevásárló listájukat, módosíthatják a listán szereplő tételeket és a kosár tartalmát.

A vásárlás befejeztével a rendelést egy négyjegyű pin kóddal kell jóváhagyni, a fizetés pedig bankkártyával történik. A megrendelt élelmiszereket közvetlenül az áruházból szállítják ki a FreshDirect és a ShopRite futárai.

A Groceries a korábbi vásárlások alapján személyre szabott ajánlatokat tesz az árucikkekre és a márkákra vonatkozóan. A jövőben további funkciók is várhatóak, az alkalmazás menüjében a többi között receptek és videók is elérhetők lesznek. A Samsung Family Hub hűtő májustól kapható az Egyesült Államokban.