IDC-konferencia: Tudjon meg még többet az IoT-ről!

IDC-konferencia: Tudjon meg még többet az IoT-ről!

IDC-konferencia: Tudjon meg még többet az IoT-ről!

még több IoT

2 perc

A június 4-ei budapesti rendezvény fókuszában a Dolgok Internete által nyújtott üzleti lehetőségek állnak.

Elérkezett az „Internet of Things” kora, amely gyökeresen átformálhatja az üzleti világot és a társadalmat. Az IoT révén a cégek – egyéb lényeges előnyök mellett – tovább fejleszthetik működésüket, valós idejű adatokhoz juthatnak, fokozhatják hatékonyságukat, új üzleti modelleket dolgozhatnak ki és innovatív szolgáltatásokat nyújthatnak. Az iparág növekedését azonban bizonyos kihívások visszafogják, például biztonsági és adatvédelmi kérdések, a szabványosítás és a szakértelem hiánya.

A programról bővebben itt olvashat.Az IoT-ről folytatott eszmecsere élénkülésére reagálva az IDC konferenciasorozatot indít, hogy segítsen eloszlatni a piaci szereplők aggodalmait és kidolgozni a kapcsolódó stratégiákat. A rendezvénysorozat foglalkozik az iparág helyi, regionális és globális állapotával, fejlődésével, kihívásaival és kilátásaival.

A leginnovatívabb vállalatoktól felkért előadók megosztják tapasztalataikat és véleményüket az okostechnológia bevezetésével, a konkrét területek fejlesztésével és a jövőbeni iparági trendekkel kapcsolatban.

A konferencia betekintést nyújt az érintett vertikális piacok meglévő és új alkalmazási területeibe. Továbbá bemutatja, hogy miként lehet átformálni az ügyfélélményt, illetve versenyelőnyhöz jutni az Internet of Things segítségével, miként lehet megbirkózni a működési technológiák és az informatika konvergenciájában rejlő kihívásokkal.

Az előadók foglalkoznak az IoT-adatok nagy mennyiségében, gyors változásában és változatosságában rejlő nehézségekkel, a Big Data szerepével, valamint az adatfeldolgozás és az analitika új irányaival.

Az IDC kerekasztal-beszélgetésein a résztvevők megismerkedhetnek az egyes vertikumok meghatározó szereplőivel: szállítókkal, szolgáltatókkal, a hatóságok és kormányhivatalok képviselőivel, a befektetőkkel, és igény esetén akár négyszemközt is megvitathatják a szakértőkkel a fontos témákat.

Előadók:

  • Köszöntő: Komáromi Zoltán, az IDC CEE vezető elemzője, az IDC Magyarország ügyvezető igazgatója
  • Tóth László, az IDC Magyarország elemzője
  • Bátorfi Péter – IoT munkacsoport-vezető, Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)
  • Vitézy Dávid – miniszteri biztos, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
  • Király István, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatások üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese
  • Strausz György, a General Motors Délkelet-Európai régiójának informatikai igazgatója
  • Dr. Élő Gábor, a Széchenyi István Egyetem egyetemi docense