Még most sem késő felokosítani a kerti tűzrakót

Kapcsolódó cikkek

Még most sem késő felokosítani a kerti tűzrakót

Még most sem késő felokosítani a kerti tűzrakót

még több IoT

2 perc

A családi és baráti sütögetések színhelye is feldobható.

Az állítható lángok, a füstmentes funkcionalitás és az alkalmazások keresztüli kezelés lehetősége mind arra ösztönözhet, hogy akár a hűvösebb estéket is érdemes legyen a tűz körül tölteni. A Mansion Global összegyűjtötte a legizgalmasabbnak tartott fejlesztéseket és kiegészítőket. 

HPC Fire Inspired Electronic Ignition 

Még fát sem kell vágni a HPC gázzal működő tűzrakójához. A szerkezet beépített antennája megkönnyíti az Apple- vagy androidos telefonokhoz való csatlakozást, így a tűz a megfelelő applikációval irányítható. Be- és kikapcsolható, előre meghatározott időre programozható, és beállítható a lángok erőssége.

Ha valakit érdekel, olyan adatokat is megtudhat így, mint hogy összesen mennyi ideig működött a szerkezet, vagy hány fokos a belső hőmérséklete.

BioLite FirePit+

A fával és faszénnel is működtethető, négylábú tartályra hasonlító készülék ugyanazt a meleget, pattogást vagy hangulatot nyújtja, mint a hagyományos tábortűz. Egy dologban azonban különbözik attól: nem kell tartani attól, hogy ontja magából a füstöt.

A high-tech, a lángokat 51 légfúvókán keresztül oxigénnel tápláló rendszer növeli az égés hatékonyságát, így csökken a keletkező füst mennyisége. A nagy kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár 30 órán keresztül is működjön a grillezéshez is használható eszköz.

A lángok mérete manuálisan vagy az iOS-re és Androidon egyaránt elérhető applikáción keresztül állítható. A BioLite FirePit+ lábai behajthatók, ami megkönnyíti a szállítást.

Flame-Tec WeatherSmart Bluetooth/WiFi Control Module

Az eszköz azoknak nyújt innovatív segítséget, akik okostelefonnal is szívesen vezérelnék az otthoni elektromos kandallót vagy a kerti sütögetőt.

A Bluetooth-képes modul segítségével is szabályozható az elektromos gyújtás, és akár több csatlakoztatott mobileszközről is ki-be kapcsolható a láng. Sőt, ehhez akár Alexa virtuális asszisztens segítségét is igénybe lehet venni. 

A modul a tűztér és annak környezeti hőmérsékletét egy alkalmazáson keresztül jelzi.

Forrás: