Díszítsd konyhádat, étkeződet egyedi módon, falpanellel!

Kapcsolódó cikkek

Díszítsd konyhádat, étkeződet egyedi módon, falpanellel!

Díszítsd konyhádat, étkeződet egyedi módon, falpanellel!

Üzleti Hírek

3 perc

A konyha kialakítása vagy felújítása során sokan keresnek olyan megoldásokat a festett fal vagy a tapéta helyett, ami időtállóbb és esztétikusabb is. Nem is kell sokáig kutatni, hiszen ma már elérhető egy igen modern hatást keltő lehetőség: ez pedig a falpanel.

Írásunkban bemutatjuk, milyen mintájú, anyagú falpanelt érdemes választani a helyiségbe, különösen azokra fektetve a hangsúlyt, amelyek vízállóak és könnyen takaríthatók.

1. PVC falpanel konyhákba a pult és a mosogató mögé

A konyhapanel kínálat bemutatását kezdjük is a legnépszerűbbel, a Kerma Design oldalán is kapható csempe mintás PVC falpanellel! Ez igazán jó választás bármelyik konyhába, ahol fontos az egyedi dizájn. Főleg olyan helyiségekbe érdemes rakni, ahol egy nagyobb falfelületet kell bevonni, mivel ez a típus igen jó áron szerezhető be, ráadásul takarítani is könnyű. Többféle verzióban is kapható, igazi slágertermék.

A csempemintás falpanel valóban képes helyettesíteni a csempét, vékony, domború elemekből áll, és ami fontos: akár házilag is felrakható. Az ehhez szükséges eszközöket is meg lehet rendelni a Kerma Design oldaláról.

2. Wallplex konyhapanel az elegáns megoldások kedvelőinek

Hasonlóan népszerű termék a Wallplex konyhapanel, amely törés- és hőálló, kemény, ugyanakkor könnyű műanyagból készült: mindössze 2 mm vastag. Ha nem szereted a csempét, akkor válaszd ezt, hiszen a sík felülete még könnyebben takarítható.

Konyhába ideális, és sokféle minta közül lehet választani az oldalon: a legnépszerűbbek azok, amelyeken valamilyen étel vagy ital látható, de a természet ihlette képek (zöld erdő, tulipán, vízesés) is igen kedveltek.

3. Slate-Lite kőfurnér falpanelek egyedi minőségben

Ez egy kicsit másféle falpanel, de ezt is sokan választják a modern konyhába. Nagy előnye, hogy valódi kőből készül, ezért 100%-ban természetes. Ideális kültérre is, de egy vizes helyiségben is nagyon előnyös. Kiemelendő, hogy tűzálló, így a tűzhely mögötti falra is lehet tenni.

A Slate-Lite falpanel valójában egy ultravékony kőlap, amely elérhető pala, mész, homokkő, valamint márvány felülettel is. A sztenderd mellett egyedi méretben is rendelhető. Mivel ez egy exkluzív termék, felhelyezését érdemes szakemberre bízni.

4. Kerma hexagon műbőr panelek az étkező díszítésére

Ne feledkezzünk meg az étkező díszítéséről sem! Ehhez kiválóak azok a műbőr panelek, amelyek szabadon kombinálhatók egymással. Itt elsősorban az esztétikus kialakítás a cél, de érdemes tudni, hogy ezek a modellek nagyon jól szigetelnek is, így akár nagyobb felületet is befedhetünk velük.

A hexagon műbőr panelek hatszögletű formákból állnak, egyedi mintázat alakítható ki általuk, főleg, hogy sokféle színben és méretben is kaphatók az elemek. Akár önállóan is feltehetők.

Még nagyon sokféle termék elérhető a fent említett webáruházban, érdemes is segítséget kérni az ügyfélszolgálattól a választás során. Egyedi igényekre is van megoldásuk, így bátran ajánlható mindenkinek, aki különleges, modern falpanellel szeretné díszíteni konyháját.