A fürdőszobád fűtését szeretnéd megoldani?

Kapcsolódó cikkek

A fürdőszobád fűtését szeretnéd megoldani?

A fürdőszobád fűtését szeretnéd megoldani?

Üzleti Hírek

2 perc

A fürdőszoba fűtése mindenhol érdekes kérdés. A régebbi otthonokban radiátorokkal és egyéb fűtőtestekkel oldották meg, ami valljuk be, nem túl dekoratív megoldás, és sok esetben még elegendő hely sem áll rendelkezésre. Sőt, nem csupán a levegő hőmérsékletét kell vele feljebb tornázni, sok esetben a törölközők megszárítása is a radiátorok feladata volt.

Válassz korszerű fűtési megoldást!

Szerencsére a technológiának köszönhetően a SaniterLine modern fürdőszobai radiátorokat vonultat fel a kínálatában, természetesen minden szükséges kiegészítő elemmel és tartozékkal egyetemben.

Ezek a radiátorok közismertebb néven törölközőszárítóként futnak, ugyanis szinte minden esetben ezen szárítják a tulajok használat után a törölközőt.

És miközben a ruhaanyag szárad, a levegőt is felmelegíti ez a praktikus, kis helyet foglaló és rengeteg változatban kapható fűtési alkalmatosság.

Sőt, még a penészedés ellen is hatékony védelmet biztosít, hiszen a hideg és a magas páratartalom a penész melegágya.

Láthatod hát, hogy milyen nagy jelentőséggel bír a megfelelő fűtési rendszer kiválasztása, ha megteheted, egy forintot ne spórolj ezen, mert könnyen megbosszulja magát!

Mindent a saját igényeid szerint alakíthatsz!

Ahogy fentebb említettük, a SaniterLine kínálatában számtalan változatban kaphatóak a fürdőszobai radiátorok, így első körben saját magadnak kell megfogalmazni az igényeidet, amelyet természetesen a fürdőszoba méretének figyelembevételével kell megállapítani.

Sőt, még a működési elvet is meghatározhatod: választhatsz csak elektromos, csak központi vagy kombinált működést. Az anyag tekintetében is széles választék vár rád: acél, alumínium és inox között válogathatsz. A méretről se feledkezz meg, ám mindenképpen tanácsos szakemberrel egyeztetni vásárlás előtt. Természetesen létezik egy elv, amely a helyiség méretét és légköbméterét kalkulálva ad egy eredményt, de ehhez mindenképpen szükséges a fűtésszerelő szakmai tudása.

És még dekoratív is!

Persze nem mehetünk el szó nélkül a külleme mellett sem, így a szín minden esetben külön kerül meghatározásra. Szerencsére itt sem kell feltétlenül kompromisszumot kötni, ugyanis akár ezüst, króm, inox, fekete, fehér, antracit vagy bronz színekben is megvásárolhatod, sőt, akár texturált felületűt is választhatsz!

Így aztán legyen bármilyen stílusú és színű is a fürdőszobád, a SaniterLine webáruházában garantáltan megtalálod a hozzá illő fürdőszobai radiátort! Ne elégedj hát meg félmegoldásokkal, dönts az ízléses és praktikus fűtés mellett!