Egy aksival akár minden kerti gép működtetése megoldható

Kapcsolódó cikkek

Egy aksival akár minden kerti gép működtetése megoldható

Egy akkumulátorral akár minden kerti gép működtetése megoldható

Üzleti Hírek

2 perc

Akinek családi háza van, minimum egy 100 m² körüli udvar tartozik hozzá, amely kiterjedhet akár több hektárig is, de az ilyen földek megművelése már nem a hobbi szerszámgépek alkalmazásának kategóriájába tartozik.

Az átlagos méretű kertet gondozók körében ismert az a tény, hogy az akkumulátoros gépek azok, amelyek ötvözik az elektromos és a benzines barkácseszközök előnyeit, ugyanakkor az ő esetükben az aksik állandó feltöltése, esetleges cseréje szokott gondot okozni.

Amikor nem kell cserélni az aksikat

A Szentiváni kertcentrum Einhell akkumulátoros barkácsgépei esetében egy nagyszabású technológiai vívmány szemtanúi lehetünk, amelyet a rendszer ismerői a barkácsgépek Teslájaként is emlegetnek. Ugyanis az Einhell nem csinált mást, mintsem újragondolta az eddigi tudását az akkumulátorokról, azt a vásárlói igényekhez igazította, és létrehozta a Power X-Change egy akkumulátoros rendszerét.

A kerti gépekkel dolgozóknak ismerős az a helyzet, amikor lépni sem tudnak a kábelektől, ha elektromos készülékkel végzik a munkát, ha pedig akkus típusokkal, akkor folyton figyelni kell, hogy épp melyik gépben milyen az akkumulátor és éppen megfelelően fel van-e töltve. Ha sokáig nincs használva ez az alkatrész, akkor akár tönkre is mehet.

Az Einhell találmányával a nagy teljesítményű akkumulátorcsalád valamennyi tagját felhasználhatod a sorozat bármely készülékéhez és természetesen ugyanazzal a töltővel feltöltheted az összes aksit. A sorozat készülékeit megvásárolhatod a Szentiváni kertcentrumban egy vagy két akkumulátorral, illetve ha arra van szükség, akkor akku és töltőkészülék nélkül is beszerezheted náluk.

Az egy akkumulátoros használat előnyei

  • Az egyik legfontosabb, hogy ha már van egy ilyen praktikus eszköz a háztartásban, akkor nem kell többet erre költeni, ezáltal megkezdődhet a spórolás.
  • Mivel nem egy gépben tároljuk ezentúl az akkumulátort, ezért a rendszeres használat következtében, valamint az amúgy is legújabb technológia miatt meghosszabbodik az ilyen akkuk élettartama.
  • Nincs szükség feleslegesen lógó kábelekre és hosszabbítókra.
  • Mivel egy aksi és egy töltő lesz ezentúl beüzemelve, ezért rendezettebb lesz a garázs, a műhely, a munkaterület, és helytakarékossá válik a tárolás.
  • Nem utolsósorban, mivel kevesebb akkumulátor kerül felhasználásra, így a környezettudatosság nagymértékben jelen lesz az ilyen beruházásnál, és fenntartható energiával fogunk dolgozni. Az eszköz megvásárlásával mi magunk is tehetünk azért, hogy csökkenjen az ökológiai lábnyomunk.

A kiforrott lítiumion-technológia

Az Einhell Power X-Change rendszere a már jól bevált és sokszorosan letesztelt lítiumion-technológiát alkalmazza. Ami a legfontosabb, hogy ebben az esetben nincs memóriaeffektus, ami azt jelenti, hogy akkor is lehet tölteni, ha az még nem merült le teljesen. Az optimalizált töltési folyamat mellett maximális a teljesítmény, valamint könnyű és kompakt a kezelés, illetve hosszabb az üzemidő.